Aneli sebe smestila na trijumfalni presto “Elite 7” – “Smatram da treba da budem pobednica”

Prošla je kroz sve i svašta tokom ovih deset meseci, stoga očekuje prvo mesto.


Aneli Ahmić važi za učesnicu koja je dosta toga pružila publici tokom prethodnih deset meseci emitovanja “Elite”. Suze, svađe, okršaji sa Markom Janjuševićem Janjušem i njihov toksičan odnos obeležili su bitisanje svih u Beloj kući, a starleta je po poslednji put apelovala na svoju publiku.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je, kako bi ona objasnila zašto baš ona treba da bude prvo mesto.

– Ja sam ovde svašta prošla i smatram da treba da budem pobednica. Od prvog do zadnjeg dana sam iznela rijaliti na leđima. Imala sam probleme sa bivšim mućem, a posle se dokazalo da 90% stvari koje je izneo nije istina. Nisam lomila, budila sam se na vreme i podnosila sam kritike. Zaljubila sam se, zavolela sam osobu i ta ljubav je bila lepa nekih dva meseca, a onda je sve krenulo nizbrdo.  Bilo je previše svađa, nepoverenje, vređanja, ljudi su govorili da sve lažem. Dobijala sam optužbe i to velike – rekla je Aneli.

– Da li se osećaš da si bila na optuženičkoj klupi i da si uvek morala nešto da dokazuješ? – pitao je Darko.

– Da, uvek sam morala, vrištala sam iz petnih žila da bih dokazivala, a ni tad mi nisu verovali da sam folirant. Dolazio mi je suprug u studio, išla sam na klupicu sa Stanijom, suočila se sa devojkom zbog koje me je ostavio i zbog koje sam propatila. Desila se trudnoća, abortus, sve se loše desilo na kraju. Mislila sam da će sve ovo biti moj lek, a razbolela sam se još više. Mislim da će mi ovo biti životna škola. Ovo će biti moja pobeda. glasajte na najjače, obraćam se svim svojima da daju sve od sebe i da dokažemo da sam govorila istinu – poručila je Ahmićeva.

Ko će pobediti?

Samo jedan dan deli nas od finala najvećeg rijaliti projekta na prostoru Balkana, a i šire.

13. jul je datum kada ćemo saznati ko je poneo laskavu titulu pobednika rijalitija koji je nasledio dobro poznatu “Zadrugu”.

Trenutno, dvadeset i dva učesnika se bore za osvajanje ukupnog nagradnog fonda od 250.000 evra. Prva nagrada iznosi 100.000 evra, dok drugo, treće i četvrto mesto donose po 50.000 evra svakom od pobednika.

Atmosfera je izuzetno napeta, jer se situacija menja iz sekunde u sekundu. Učesnici se suočavaju sa raznim izazovima i preprekama, a svaka odluka i svaki potez mogu biti presudni za njihov konačni plasman. Napetost raste kako se bliže završnici, a svi takmičari daju sve od sebe da bi osvojili deo nagradnog fonda i poneli titulu pobednika.

Trenutno su, kako pišu domaći mediji, među favoritima starleta Maja Marinković, bivši MMA borac Stanislav Krofak, ali tu je i Ivan Marinković, kao i bosanskohercegovačka starleta Aneli Ahmić.

Maja Marinković trenutno vodi na raznim anketa i to sa preko 30 odsto šansi za pobedu, piše Telegraf.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements