“Anitina pobeda znači propast “Elite” “Stručnjakinja” o ishodu finala – Crk’o je rijaliti na “Pinku”

Prethodne večeri održano je finale rijalitija “Zadruga”, poznatijeg pod nazivom “Elita”. Okončana je sedma sezona ovog popularnog TV formata, a pobeda je pripala takmičarki Aniti Stanojlović. Jedna “stručnjakinja” iz sfere rijalitija rešila je da svoj sud o toku i ishodu finalne noći podeli sa svima.


Pevačica, bivša rijaliti takmičarka i astro tumač, Vesna Rivas pomno je pratila događanja na televiziji “Pink” i oglašavala se putem društvene mreže Instagram.

Poznata dama pozabavila se temom kvaliteta pobednika, pre nego što je znala sam ishod takmičenja u rijalitiju “Elita”. Poseban osvrt je imala na glasače iz susednih zemalja.

– Realno gledajući osnovne postulate rijalitija, šoua u kom pobeđuje mozak, pamet, mudrost, rečitost, strpljenje, snalažljivost, iskrenost… Po tome, tačnije po pravdi, ovoj ekipi trebali bi pobediti ili Ivan Marinković ili Milena Kačavenda ili Maja Marinković. Oni koji se nadaju pobedi i prave sliku, ko da im je obećano, su Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović, Marko Janjušević Janjuš, pa i Maja Marinković… – konstatuje Rivasova na jednom od priča na Instagramu, pa dodaje:

– Stanislav Krofak je nula, ali su neophodni glasovi iz Hrvatske, Aneli Ahmić je užas, ali trebaju glasovi iz Bosne i Hercegovine. Ovaj put će omanuti glasovi iz Hrvatske i Bosne.

Anđelo i Anita su nekadašnji Dejan i Dalila

Vesna Rivas uputila je kritike na račun produkcije i ovogodišnje sezone “Elite”. U jednoj od svojih priča na Instagramu ovaj TV format uporedila je sa nekadašnjim rijalitijem “Parovi”, ali sa negativnim osvrtom.

– Neverovatno, ali svima se priviđa prisustvo osoba iz produkcije “Parova” tamo u produkciji “Elite”. I zbog lažne trudnoće, i ostavljeni muž, i pre lažna svadba, i naj “fejk” par – zbog potreba rijalitija stvoreni i k’o slepci vođeni do trona Anđelo i Anita, baš kao nekada Dalila i Dejan Dragojević. I najveći biser bi bio da se Anđelo i Anita bore za prvo mesto. Ako omanu Anelini glasači i to je moguće – konstatuje Vesna Rivas, pa dodaje:

– U osmu sezonu “Elite” definitivno treba da uđu svi iz LGBT populacije, da ne bude beba, jer vidim da se voditelj (prim. aut. Milan Milošević) čudi: “Kako si ženo ostala trudna?”

Veliki problemi čekaju rijalitije u septembru

Vesna Rivas nije jasna u svojim Instagram pričama po pitanju toga da li je javnosti saopštavala svoje mišljenje ili pak davala svoje čuvene astro prognoze. No, ona je nastavila dalje da piše tokom večeri i istakla da u septembru rijalitiju “Farma” i “Elita” predstoje veliki problemi.

– Septembar će brzo i teška će biti priča. Učesnici rijalitija će biti deficitarna roba. Em nema harizmatičnih, em nema originalnih, em nema pravih iskrenih priča. Ako bude ovakvih k’o Jovana Cvijanović i njena sestra, bolje da ne kreću. A koliko sam čula kreću dva rijalitija u Šimanovcima – piše ona, pa se osvrće na temu voditelja koji će voditi najavljenu osmu sezonu rijalitija “Farma”:

– Najveći problem biće deficit voditelja. Ali tu je još jedan džoker, voditeljka sa rijaliti iskustvom, taman da bude kraljica šera na “Farmi”, Jovana Jeremić.

Anitina pobeda je propast “Elite”

Vesna Rivas ističe, pre pobede Anite Stanojlović, kako će njen trijumf značiti propast rijalitija “Elita”.

– Ovaj kamenac (prim. aut. Anita Stanojlović) toliko je hladan i siguran u pobedu da će njena pobeda značiti propast totalnu za “Elitu”, “Zadrugu”, “Pink” – tvrdi pevačica na Instagramu, pa pred gašenje televizora dodaje:

– Gasim televizor, crk’o je rijaliti na nacionalnoj televiziji i pravićemo novi sa jeseni, ali ne na “Pinku” – zaključuje Vesna Rivas ističući da su Aneli, Anđelo i Anita “jeftina trojka”.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements