Bivši muž Radmile Živković bio je GLUMAC, s njim ima ćerku Bojanu, a posle njega se udala ponovo – Ljubavni život glumice bio je interesantan kao i njene uloge
VIP 

Radmila Živković bila je legenda domaćeg glumišta koja je ostvarila veliki broj zapaženih uloga što na TV-u, što u pozorištu, ali je najviše bila ponosna na svoju ćerku Bojanu, koja je krenula njenim stopama.


Nažalost, danas je preminula Radmila Živković, jedna od najznačajnijih glumica srpske pozorišne i filmske scene. Tokom svoje bogate karijere, ostavila je neizbrisiv trag u srcima publike. Radmila je bila udata za čuvenog snimatelja Predraga Bambića, s kojim je dobila ćerku Bojanu. Predrag se u mladosti oprobao i kao glumac, igravši u filmovima „Zemlja istine, ljubavi i slobode“ i „Dečko koji obećava“.

Nakon braka s Bambićem, Radmila se udala za Dragana Mihajlovića, ali su ostali u dobrim odnosima, ponajpre zbog ćerke Bojane, koja ih često spaja. Bojana gradi svoju glumačku karijeru strpljivo i nenametljivo, bez potrebe da se poziva na slavnu majku ili traži pažnju na javnim događanjima.

Radmila je jednom prilikom izjavila: 

Ja sam srećna, ne zato što joj je to nametnuto sa moje strane, već zato što je to njeno viđenje… Bolje je da sediš kod kuće i čitaš knjigu ili gledaš u plafon… Mogu da me mrze zbog ovoga koliko god hoće, ali taj jezik je izmišljen i uvode nam ga oni koji proizvode te nazovi događaje. Presrećna sam što i Bojana misli isto.“ Njen stav o životu i vrednostima će ostati zapamćen, baš kao i njen izuzetan doprinos umetnosti.

News Reporter
Advertisements