“Bog mi je otvorio bolja vrata” Šest dana pred početak “Elite 8”, jedna od takmičarki otišla u manastir (FOTO/VIDEO)

Pravoslavna izdanja starleta nisu nikakva novina, ali ovakve kadrove publika nije imal priliku još da vidi.


Nedavno su domaći mediji preneli kako postoji mogućnost da u osmoj sezoni rijalitija “Elita” gledamo damu koju gledaoci dobro znaju sa malih ekrana.

Reč je o starleti Sanji Stanković, koju su paparaci fotografisali ispred zgrade “Pinka” televizije tokom trajanja pregovora sa novim takmičarima popularnog TV formata.

Međutim, Sanja nije potvrdila tvrdnje domaćih medija, a nekoliko dana pred početak “Elite 8”, Stankovićeva je odlučila da poseti veliku pravoslavnu svetinju.

Bog mi je otvorio bolja vrata

Reč je o manastiru Manasija, zadužbini despota Stefana Lazarevića, iz 15. veka.

– Kada vam se zatvore vrata, Bog vam uvek otvori ona druga, bolja. Mi tada u tom trenutku ne znamo zašto… Vreme nam pokaže zašto – istakla je poznata starleta uz fotografiju ispred velike srpske svetinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

– Na samo dva sata kolima od Beograda, u blizini Despotovca nalazi se manastir Manasija, najznačajnija građevina koja pripada takozvanoj “Moravskoj školi”. Izgradnja ove svetinje je započeta 1407. godine i završena je 1418. Odmah posle osnivanja, Manasija je postala kulturni centar despotovine. Njena “Resavska škola” bila je prepisivačka radionica i bila je izvor pisanih dela i prevoda i posle pada despotovine. Manasiju okružuje 11 kula,a najveća je “Despotova kula”. Ali još mnogo toga možete saznati o ovom svetom mestu ako ga posetite. Ne samo što ćete naučiti nešto novo što možda niste znali nego ćete osetiti takav mir koji nema cenu – napisala je u stilu članka sa Vikepedije Sanja Stanković uz snimak iz Manasije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Stečeni mir i spokoj

Pored navedenog, poznata starleta, rijaliti takmičarka, pevačica, pa i voditeljka podelila je još u utisaka na Instagram pričama.

– Ovo je najlepši video koji sam napravila. Žao mi je što ne mogu da vam prenesem taj mir i spokoj koji sam tamo osetila. Svako ko je u prilici treba da poseti ovo mesto, da li mučio neku muku ili ne – jasna je Sanja na pomenutoj društvenoj mreži.

Pratioci poznate dame zasigurno su iznenađeni “pravoslavnim izdanjem” nekadašnje takmičarke “Zadruge”, koja ih obično počasti kadrovima sa egzotične destinacije, iz provoda ili pak kadrovima u bikiniju ili intimnom vešu.

Podsetmo, Sanja Stanković je nedavno podelila fotografiju sa jačom polovinom, a o čemu je reč pogledajte klikom OVDE.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements