“Deportovaće ga u Srbiju, nije to lako” Gasttozz nakon 2 meseca napušta zatvor na Tajlandu, prijatelj otkrio detalje
VIP 

Još uvek se zvanično ne zna zbog čega je Marinković priveden.


Nekadašnji rijaliti učesnik i jutjuber, Nenad Marinković Gastoz, prethodna dva meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, a pravi razlog njegovog privođenja još uvek nije poznat domaćoj javnosti, već se o istom već neko vreme samo nagađa.

Nedavno se oglasio njegov prijatelj, reper Tozla, koji tvrdi da je reč o bezazlenom prekršaju.

– Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono “niđe veze s mozgom”. Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali – priča on i dodaje:

– Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, shvatili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje. U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili – naveo je Tozla za Hype i objasnio da su njegovog prijatelja priveli u nezgodnom trenutku:

– E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo.

Gasttozzov prijatelj dodaje i da su priče kako će Marinković u tamošnjem zatvoru provesti čak nekoliko godina potpuno neistinite, te da će uskoro biti deportovan u Srbiju.

– Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion… Ali, on je okej i ono što gledate ne j*benom TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: Ljudi, gde vam je mozak? – rekao je on za “Hype”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Licno (@gasttozz)

“Dabome da mi je žao, ali nemam šta da brinem”

Otac Nenada Marinkovića Gatoza, Svetislav Sinđeliđ Đuro, u aprilu ove godine za domaće medije je prokomentarisao to što mu je sin uhapšen i odveden u zatvor na Tajlandu. Kako je tada istakao, veoma mu je žao zbog incidenta, međutim, on nije mogao nikako da mu pomogne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Licno (@gasttozz)

– Evo me tu sam pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na*ebaće – kroz osmeh je rekao Đuro.

– Dabome da mi je žao, ali znam da će sve da bude dobro. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem – objasnio je Gastozov otac za Kurir.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements