DISKVALIFIKACIJA? UDARILA ZERINU? Masovna tuča – na nju je skočila Krunićka! Pa zatim Matora

Haos.


Nova frka oko Zerine Hećo koja polako gubi živce nakon što joj je pre tri dana Aleksandra Subotić rekla da je izmislila priču o silovanju, kada je Hećova nasrnula na Subotićevu i nekoliko puta pokušala da je udari preko obezbeđenja.

Sada ona tvrdi da se desilo suprotno i da ju je Marijana Zonjić udarila nakon svađe po raspodeli budžeta, a da ju je ona potom polila. Potom je nastala masovna frka u “Zadruzi” jer su uskočile i Jovana Tomić Matora (novi vođa) i Jelena Krunić. U jednom momentu se Krunićeva žestoko zaletela da udari Marijanu, ali je obezbeđenje sprečilo u toj nameri.

d

Slična situacija, samo u spavaćoj sobi – ovoga puta se Matora uz strašne povike unela u facu Rebeki Popović s kojom se Zerina takođe svađala. Opet je uletela i Jelena Krunić, ali su ih sve ipak razdvojili.

– Marijana je mene udarila, a onda sam je ja polila. Ti po ugovoru nemaš prava da nasrneš na mene, a ja mogu da te pospem. A ja njoj nisam ništa rekla, nego Rebeki što sede i puše i pričaju o meni. A ona je samo čekala da se to desi pa da se “jadna” uključi – žalila se posle Zerina Luni da je došlo do fizičkog kontakta.

Pogledajte i sami taj sporan momenat i procenite da li je došlo do fizičkog kontakta i da li je to za diskvalifikaciju. Napišite nam u komentarima svoje mišljenje.

https://www.dailymotion.com/video/x6ypnnb

Bane Čolak je opet bio uz Zerinu i smirivao ju je, pa je čak i nastradao – uprljao se u metežu.

News Reporter
Advertisements