Dočekali jutro jedno drugom u naručju – Miljana i Zola zaboravili na sve što je bilo, POMIRENJE koje će obeležiti “Elitu”

Lazar Ćolić Zola se vratio u “Elitu” nakon višemesečne diskvalifikacije zbog, kako su ukućani spekulisali, pokušaja da uceni produkciju, što svi smatraju za neoprostivo.


Nakon što ga je Nišlijka dočekala u suzama, Lazar je njeno gostoprimstvo odbio, što je samo nateralo da roni reku još više nego do tog momenta.

Uprkos tome što je Zolander obećao da Miljanu neće provocirati, brzo se predomislio.

Nakon što su se skoro cele noći igrali mačke i miša, Miljana Kulić ubedila je Lazara Čolića da spavaju zajedno u njenom krevetu. Iako je u početku delovalo da će Zola spavati negde drugde, to se nije desilo.

Naime, on je legao pored Miljane, a pre svega su razgovarali da bi nakon toga zaspali zagerljeni.

Podsetimo, Marija Kulić je bivšem zetu nakon ulaska poručila da je bolje da se od starta kloni njene ćerke, jer ona nema nameru da opet prolazi kroz isti haos koji se nekada dešavao.

– Videla sam sve i sve sam ispratila, ali znaju svi moj stav. Nisam ja za to da se oni spapaju, to sam naglašavala i ranije jer nisu dobri jedno za drugo. On živi kako živi, Miljana ima dosta pogrešnih odluka i mislim da je najbolja stvari da budu na distanci. Bolje tako nego da mu ja priđem i objasnim neke stvari – rekla je Marija za medije.

Kako će Marija reagovati na ovaj razvoj situacije, ostaje nam da ispratimo.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements