Evo da li je Ivan KAŽNJEN zbog ŽESTOKE SVAĐE sa Anom Radulović – BRUTALNO oglašavanje Marinkovića: “Voditeljka se spustila na taj nivo da je…”

Gledaoci nisu očekivali da će emisija otići u ovom smeru.


Ana Radulović je noćas u emisiji “Narod pita” ugostila bivšeg rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Kada je stigao u zgradu Pink televizije, Ivana su dočekali papiri za razvod koje mu je Jelena Marinković ostavila na portirnici. On je očekivao da će se sastati sa Jelenom ili njenim advokatom i potpisati papire, bez prisustva kamera. Međutim, Ivan je sinoć potpisao dokumentaciju u toaletu na wc šolji u zgradi Pinka.

Tokom emisije jedna od glavnih tema je bila njegov odnos sa Jelenom. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa Ivanom. U jednom momentu je prekinut tok emisije kada su Ivan i Ana ušli u žestok verbalni okršaj. Ivan je poručio voditeljki da on ima prava da bira na koja pitanja će joj odgovarati i zamerio joj je što mu je postavila neka pitanja i optužio je da je branila Marka Đedovića i da je iznosila svoje mišljenje o rijaliti učesnicima.

Voditeljku je najviše uvredilo što je rekao da ona vara supruga, Mirčeta Radulovića, i da zbog toga ne nosi burmu. Ona je pokušala da mu objasni da burmu ne nosi jer joj otiču prsti, a onda mu je poručila da ona nije prodala svoj privatan život i da nema potrebe da se komentariše njen brak.

Ana je skrenula pažnju Ivanu da ona predstavlja produkciju i da on na taj način vređa Pink televiziju. Zadrugar joj je odgovorio da je ona pojedinac i da on poštuje ovu medijsku kuću.

Kako je izgledao sukob Ivana Marinkovića i Ane Radulović pogledajte u našoj izdvojenoj vesti, klikom OVDE.

Oglasio se Ivan Marinković

Tokom emisije, Ivan je shvatio da je preterao, pa se izvinio Radulovićki i njih dvoje su se zagrlili i izmirili. Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Ivana, a on nam je otkrio da li je obavio razgovor sa Anom nakon ove svađe:

– Razgovarali smo i nakon emisije. Nije bilo lepo sa moje strane to što sam rekao, ali sam bio izrevoltiran njenim stavom da brani pojedine učesnike. I ona je sebi dozvolila da sudi o mojim vezama, i na to sam prećutao u prošloj emisiji. Tako da izgladili smo odnose – rekao nam je Ivan.

S obzirom na to da je rijaliti učesnicima strogo zabranjeno da ulaze u sukobe sa voditeljima i da u negativnom kontekstu spominju članove produkcije, upitali smo Ivana da li će zbog ove situacije biti kažnjen oduzimanjem honorara.

– Voditeljka ne bi smela da iznosi svoje lično mišljenje o učesnicima, tako da kada se spusti na taj nivo, daje za pravo da joj se obratim i ja lično. Nisam dobio nikakvo upozorenje o kaznama i ne vidim razlog za to.

Snimak njihove rasprave pogledajte u video prilogu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements