Fanovi skupili 10.000 EVRA za Mionu i Stanislava: Ovo IZNENAĐENJE će ih sačekati čim napuste rijaliti – sprema se POMIRENJE decenije?

Gledaoci koji su zavoleli Stanislava i Mionu nadaju se da će doći do pomirenja u spoljnom svetu. Oni su odlučili da im pripreme iznenađenje i da ih obraduju kada napuste rijaliti.


Gledaoci su glasali da se Stanislav Krofak i Miona Jovanović venčaju u rijalitiju. Veliki šef osluškuje želje gledalaca, pa je rešio da im ovaj zahtev ispuni. U subotu će biti organizovana gala svadba, a ovu vest je najteže podneo Nenad Aleksić Ša.

Ša je želeo da plati kaznu i da Miona odbije ovaj zadatak, ali je voditelj saopštio reperu da to nije moguće jer su njih dvoje ušli sa zasebnim ugovorima i ne mogu da prenose zaradu jedno drugome i plaćaju kazne. Ša je odlučio da i on učestvuje u ovom zadatku, pa je izabran za Mioninog kuma.

Kako prenose domaći mediji, fanovi se nadaju da će se Stanislav i Miona pomiriti, pa su počeli da skupljaju novac kako bi im priredili gala proslavu kada napuste velelepno imanje u Šimanovcima. Mnogi su mesecima spekulisali na društvenim mrežama da su se Stanislav i Miona dogovorili da zadrugarka pred kamerama uplovi u vezu sa reperom kako bi postala glavna tema i kako bi Krofak za njom ušao u rijaliti. Međutim, i Stanislav i Miona su više puta demantovali ove navode.

Fanovi skupili novac za Mionu i Stanislava

– Klupko se polako odmotava, sve je ovo i bilo očekivano. Napolju se sve vreme i priča o njihovoj svadbi, nije slučajno što su gledaoci izglasali da se baš ovaj par venča, logičan sled događaja je bio da se njihovo venčanje organizuje i u “Eliti”. To je dodatno dalo gas Mioninim i Stanislavljevim fanovima da pokrenu prikupljanje para za gala slavlje koje će im prirediti i kada izađu i kad će konačno ozvaničiti ljubav koja između njih nije ni prestajala – priča izvor blizak bivšem paru.

– Njihovi obožavaoci, oduševljeni idejom o predstojećem venčanju u Beloj kući, već su skupili oko 10.000 evra, kako bi napolju napravili pravu svadbu kad izađu. Sve je spremno da se njihov odnos kruniše brakom, samo da se još sačeka tih petnaestak dana do velikog superfinala – rekao je izvor za “Republiku“.

Miona je nedavno priznala da se kaje što nije obavila razgovor sa Stanislavom kada je ušao u rijaliti. Njoj je reper više puta ponovio da će raskinuti sa njom ako bude razgovarala sa bivšim dečkom, pa ona nije želela da rizikuje. Ša nervira što Miona ima potrebu da brani Stanislava pred zadrugarima i da uzdiže njihov odnos. Više puta je poredila bivšeg i sadašnjeg dečka. Dok je Ša zamerala uvrede koje joj upućuje, za Stanislava je imala reči hvale i isticala je da je on u nekim situacijama više ispoštovao.

Mnogi su posumnjali da Stanislav i dalje gaji emocije prema Mioni jer je više puta Maju Marinković nazvao Mioninim imenom. Jedna od tema koju su zadrugari komentarisali je to što i Miona i Stanislav nose stvari koje su jedno drugome poklonili tokom veze.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements