“GADI NAM SE da to gledamo” Majka zgrožena zbog ćerkinog odnosa sa DEVOJKOM – Imamo dosta problema

Anđelini roditelji prilikom posete saopštili su da joj daju drugu šansu da se ispravi, a ukoliko je ne iskoristi, kako su rekli, neće imati gde da se vrati, tj. vrata njihovog doma za nju će biti zatvorena. Takmičarka očigledno nije poslušala roditeljski savet, a sada se oglasila njena majka.


Rijaliti takmičarke Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo već nekoliko dana su nerazdvojne i razmenjuju nežnosti pred svim učesnicima “Elite”, ali i širokog auditorijuma..

Anđela nije poslušala roditeljski savet i nastavila je da bude intimna sa Bojanom, a javnost zanima kakva je njihova reakcija.

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Sada se za “Blic” oglasila njena majka Aleksandra koja je istakla da se njoj i celoj porodici gadi sve to što Anđela radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanotres

– Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna – rekla je kratko Aleksandra za “Blic”.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements