Ima li nade za njih? Anita Stanojlović jednim potezom pokazala šta misli o Anđelu dan nakon raskida

Svi su im prognozirali svetlu budućnost.


Juče je kao grom iz vedra neba pukla informacija da su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković raskinuli.

Prvo se oglasila pobednica “Elite 7”, a zatim i njen bivši partner.

– Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada, nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vešto prikrivali odrešene stvari. Bila sam dobra kada je trebalo da odemo na Pinkovu žurku ili na otvaranje doka – napisala je Anita pa dodala:

– Očigledno su našo najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari, ali iz poštovanja prema samoj sebi i moje ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni – napisala je Anita.

Anđelo je izneo koncizno i svoju stranu priče.

– Istina je da smo raskinuli, nije išlo. Kao što sto i do sada niste od mene čuli ružnu reč o mojim bivšim devojkama, tako nećete ni sada. Molim vas da poštujete moju odluku. Hvala od srca, Anđelo – napisao je Ranković na svom Instagram nalogu.

Tokom celog leta, Anita je na svojim lajvovima na društvenim mrežama, koje je redovno održavala, često bila vidno neraspoložena, često besna i frustrirana zbog stalno istih pitanja o njenom odnosu sa Anđelom. U nekoliko navrata je, naizgled ironično, ali verovatno iskreno i direktno, potvrdila raskid.

Sada je to potvrdila i u najnovijoj objavi, očigledno umorna od pretvaranja da je u vezi koja ne postoji. Takođe, često je bila uhvaćena u lažima tokom emisija, kada bi govorila o Anđelovoj porodici, koju, kako se ispostavilo, nikada nije ni upoznala, što je kod gledalaca izazvalo sumnju.

Međutim, svojim poslednjim potezom pokrenula je spekulacije da možda i ima prostora za pomirenje između Rankovića i nje. Naime, ona je ko profilnu sliku za svoj Instagram nalog stavila fotografiju sa Anđelom.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements