Ivan moli, kumi i preklinje kao malo dete, od Jelene TRAŽI SAMO JEDNO, ona nikad surovija ponovo laže, a nije ni trepnula

Njemu je ovo jako bitno, dok ona ne pokazuje isto.


Nakon što je doživeo niz slomova jer je saznao da ga je supruga Jelena prevarila, maltene na njegove oči, Ivan Marinković se ne smiruje.

Njegove reakcije od noćas su bolne za gledati, a satima se smenjivao bes, razočaranost, tuga, šok i tako u krug.

Poslednji trzaj Ivana Marinkovića desio se pred zoru, kada se setio psa Beke kojeg ima sa Jelenom. Marinković je nakon svega odlučio da priđe Jeleni i sa suzama u očima je zamoli da mu nakon razvoda ostavi psa za kojeg je mnogo vezan.

-Samo da te pitam nešto molim te – rekao je on pokunjeno.

-Jao bože me sačuvaj – prokomentarisala je Jelena nervozno.

-Znam da sam ti odvratan, imam samo jednu molbu. Molim te kao boga da mi daš Beku – izustio je on jedva, a onda je usledio hladan tuš.

-Jao, kako si ti sebičan i bezobrazan…

-Evo ja te molim, plačem zbog svega, ali Beka će mi značiti – pričao je Ivan sa sklopljenim rukama kao da se moli.

-Molim te da mi daš Beku evo ništa više ti neću tražiti, neću ti se obratiti, majke mi.

-Je l’ ti ovo sad namerno radiš? Uvek kad se posvađaš sa mnom kažeš da ćeš da mi uzmeš psa, ako je zajednički pas što tebi da dam psa? – tvrdila je Jelena.

-A što tebi da ostane ako je zajednički?

-Zato što ja ostajem sam… – rekao je Ivan tužno, a onda je Jelena rekla kako će mu dati Beku ako se skloni od nje i ostavi je na miru, međutim, čim se Ivan odmakao, Anđeli Šparavalo i Lejdi Di koje su sve vreme sedele tu je priznala da ga je slagala i da ne planira da mu daje psa, već da će Beka ostati kod nje.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements