Iz rasne crnke u FATALNU PLAVUŠU: Mimi Oro drastično promenila IZGLED! Svi se pitaju da li je ovo uopšte ona?
VIP 

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, prošla je kroz značajnu transformaciju tokom proteklih godina. Njeno povlačenje iz javnosti i nova profesionalna karijera pokazali su njenu sposobnost za prilagođavanje. Iako je mnogima nedostajala na televiziji, njen novi životni put donosi joj nove izazove i prilike.


Milica Živanović, poznata pod nadimkom Mimi Oro, proteklih godina se povukla iz javnog života, što je izazvalo interesovanje mnogih.

Nekada prepoznatljiva starleta danas izgleda potpuno drugačije, a njena transformacija dokumentovana je na društvenim mrežama.

Uspon ka Slavi

Mimi Oro postala je poznata široj javnosti zahvaljujući svom učešću u rijaliti šou programu “Parovi”. Njeno neznanje u nekim osnovnim pitanjima privuklo je pažnju publike. Njen najpoznatiji gaf bio je odgovor da je “oro” najveća ptica, po čemu je kasnije dobila i svoj nadimak. Ovaj incident postao je viralni hit i osigurao joj trajno mesto u svetu rijaliti zvezda.

Povlačenje iz Javnosti

Nakon što je postigla slavu u rijaliti programu, Mimi Oro se povukla iz javnosti. Tokom godina koje su usledile, retko je davala intervjue ili se pojavljivala u medijima. Njeno povlačenje izazvalo je različite spekulacije i nagađanja o njenom životu i planovima. Međutim, Mimi je očigledno odlučila da napravi značajne promene u svom životu i izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Živanović (@mimi_oro_milica)

Nova Milica Živanović

Nedavno je Mimi Oro objavila video na društvenim mrežama koji je pokazao njenu drastičnu promenu izgleda. Promena je bila toliko značajna da su je mnogi jedva prepoznali. Izgled koji je prikazala u ovom videu bio je zapanjujući i potpuno različit od onoga na što su njeni pratioci navikli.

Profesionalna promena

Pored fizičke transformacije, Mimi Oro je doživela i profesionalnu promenu. Na svom Instagram profilu, ona je jednom prilikom podelila da je pronašla posao i postala revizor. Ovaj potez bio je iznenađenje za mnoge, s obzirom na njenu raniju karijeru u zabavnoj industriji.

Na jednom od njenih snimaka, Mimi je izjavila: “Ja sam Milica Živanović, imam 31 godinu, dolazim iz Jagodine i revizor sam po profesiji.” Ova izjava je izazvala lavinu komentara i reakcija njenih pratilaca. Mnogi su joj čestitali na zaposlenju, dok su se neki pitali da li to znači da se više neće baviti pojavljivanjem u rijaliti programima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Živanović (@mimi_oro_milica)

Reakcije javnosti

Objava o njenom novom zaposlenju izazvala je različite reakcije. Pratioci su je podržali i čestitali joj na novom početku, dok su neki izrazili žaljenje što je više neće videti na televiziji. Pitanja o njenom daljem angažmanu u zabavnoj industriji ostala su neodgovorena, ali jedno je sigurno – Milica je napravila korak ka stabilnijem i profesionalnijem životu.

Značaj transformacije

Njena priča može poslužiti kao inspiracija mnogima koji žele da promene svoj život i karijeru. Od rijaliti zvezde, koja je bila poznata po svojim gafovima, Milica je postala profesionalac u ozbiljnoj oblasti, što je veliki korak napred.

Izvor: srbijadanas.com

 

 

News Reporter
Advertisements