“Javno me se odrekao, on je jedno veliko zlo” Sneža Kušadasi u suzama progovorila o odnosu koji ima sa ocem

Bivša zadrugarka nije mogla da sakrije tugu.


U novom izdanju popularne emisije “Narod pita” gostovala je paklena trojka: Sloba Josipović, Sneža Kušadasi i Lejdi Di. Bivši zadrugari su govorili o važnim detaljima iz Zadruge, kao i o privatnim stvarima iz svog života.

Snežana Jovičić poznatija kao Sneža Kušadasi otkrila je tužne detalje iz svoje privatnosti. Naime, ona je u veoma lošim odnosima sa svojim ocem, a iako se po njenom izrazu lica videla da je tužna zbog toga, nije uspela da sakrije i ljutnju.

– Darjanova majka je jedno veliko zlo, to je tako. Odvratna je. Moj otac je takođe jedno veliko zlo. On živi blizu mene, sreli smo se i nismo se javili jedno drugom. Rekao mi je u prolazu: ”Moja ćerka ne zna da kaže dobro jutro”. On je mene povredio, javno me se odrekao. Povređena sam – izjavila je Sneža.

Telefonske linije su kao i obično bile užarene, a jedna gledateljka se svojim komentarom dotakla i Lejdi.

– Dobro veče, pozdrav svima. Ova Lejdi je bez ikakve energije. Iskreno, ne smeta mi to, važno je kakav je ko čovek. Moj favorit je bio Mića – rekla je gledateljka.

U jednom trenutku u program se uključila i Darijanova majka koja je imala žustre komentare na Snežin račun. Najpre je govorila o tome kako Sneža izmišlja laži, a zatim se dotakla i toga kako je bivša zadrugarka boravila u njenoj kući, gde se jednom prilikom dogodila veoma čudna situacija.

Naime, bivša zadrugarka je, tražeći toalet, slučajno zalutala u spavaću sobu Darijanovog oca.

– Snežana, sram te bilo! Ubila si svog oca. Tri puta te se odrekao. Kupila si diplomu! Kupila si vozačku dozvolu! – govorila je Darijanova majka.

Podsetimo, Sneža je jednom prilikom izjavila kako je tokom njihove veze Darijanu Radomiroviću plaćala dugove i račune, ali i o tome kako se on odnosio prema njoj u pojedinim situacijama.
– Primetila sam kada sam izula sandalice, da su isečene. To nije prvi put i one crne su mi isečene na istom mestu. Ja sam samo spustila, kada je on skočio: “Hoćeš da prestaneš da lupaš štiklama?”, on počne da priča kao nešto, ja sam bila bosa… Ja sam prodala svoj automobil da bih njemu vratila dugove i da bih kupila sve što je trebalo za rijaliti i njemu i sebi. Podizala sam novac sa moje kartice i kupovala, on nije znao, jer ne zna koliko novca imam na kartici – rekla je tada Snežana.
Izvor: srbijadanas.com
News Reporter
Advertisements