“Je l’ jedna Sofija vredna da ti svoje dete nazivaš monstrumom?” Terza stavljen na stub srama – on nastavio da ponižava Milicu

Rijaliti učesnici ne mogu da veruju šta Terza govori o majci njegovog deteta.


Već nedeljama unazad glavna tema u rijalitiju je veza Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević i njegov odnos sa trudnom Milicom Veličković. Bora je tokom intervjua kod Darka Tanasijevića optužio Milicu da je jednom prilikom prekinula trudnoću i da je istina da je učestvovala u trojkama.

Zadrugari su ga osudili što blati Milicu, a on je taj koji je ostavio trudnu zbog druge žene. Rekao je pred zadrugarima da je Nenad Marinković Gastoz potvrdio da je Milica prekinula trudnoću, dok Gastoz tvrdi da on o toj temi nije ni pričao i da ne zna ništa o tome. Terza je ušao u žestok verbalni okršaj sa Aneli Ahmić i Milenom Kačavendom koje su ga napale zbog stvari koje iznosi o Milici.

– Ovo nijedna žena ne bi radila nesvesno, ovo je sad ozbiljno spinovanje priče, smatram da to Sofiji odgovara. Terza će sada skakati za nju, ona nije ništa kriva – rekla je Milena.

– Naravno da treba da mi kaže šta pričaju drugi ljudi o meni i o tome, ja sam njen dečko – umešao se Terza.

– Keti je rekla: “Nije trebalo da se uvališ u ovu priču, ali na kraju krajeva nisi ti ni za šta kriva kad si čula šta su ovde radili” i potvrdio je Gastoz – rekla je Sofija.

– Ovo je sada prešlo svaku meru, ovo je sada takvo pranje, ovo je direktno potpirivanje Terze i on postaje ozbiljna budala. Sve i da je Keti rekla njoj, kakve to veze ima sa njom? Rekla je da je Milica ne interesuje, a sada ga direktno potpiruje – rekla je Milena.

– Da li je to Terza uradio da bi se oprao ili i dalje voli Milicu, pa ga bole neke stvari – rekao je Mića.

– Ma daj, da je voli ne bi mogao preko usta da prevali to. Takvim stvarima se žene ne služe u ovakvom trenutku – reklaa je Milena.

– Čin koji je Sofija napravila ovde je jako podao. Ja ne verujem u ovu priču da je Gastoz rekao Keti nešto ispod pokrivača. Sve i da je Keti rekla to, Sofija to ne treba da prenosi. Znači da je ona namenski išla na to da odvuče Terzu od Milice. Terza, Milica ti je trudna u sedmom mesecu, može da se porodi svake sekunde. Zamisli šta trudna žena prolazi dok ga gleda ovde 24 sata. Je l’ moguće da je jedna Sofija vredna da ti svoje dete nazivaš monstrumom? – rekla je Aneli.

– Ja nisam ništa rekao za dete. Rekao sam da mi ježao što će ona biti majka mog deteta. Stidim se postupka i onog što je radila, zato sam to rekao – rekao je Terza.

– Šta je veće od toga nego što je Milica trudna. Terza je kriv za sve – rekao je Mića.

– Anđela Đuričić je rekla večeras da se Sofiji sviđa neki drugi muškarac – rekao je Milan.

– To je Stefan Karić – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements