Jelena Marinković MOLI Ivana u centru Beograda: Prolaznici joj dobacuju – traži od bivšeg supruga samo JEDNO

Bez obzira na situaciju sa Urošem, Jelena je znala da će se kad tad razići sa Ivanom. Objasnila je do detalja kako je uzela svoje stvari iz stana u kom su živeli.


Jelena Marinković je par dana pred finale u “Eliti” priznala da ima emocije prema Urošu Rajačiću i da je s njim razmenjivala nežnosti u zatvoru. Ova afera je koštala braka i Ivan Marinković je rešio da se razvede od nje jer mu je bila neverna.

Mišljenja o ovom njenom postupku su podeljena. Dok je jedni osuđuju da je izdala supruga, drugi je podržavaju jer smatraju da joj Ivan nije pružao pažnju i ljubav.

Ivan je otkrio da je Jelenina drugarica, Izabela Alijoski, bila u njihovom zajedničkom stanu i da je odnela njene stvari, iako on nije bio upućen da će posetiti njegov stan. Jelena je sada otkrila sve o toj situaciji. Ona je javno zamolila Ivana da joj vrati sat koji je ostao u njegovom stanu.

– Ona je bila još pre finala jer nije htela da se pravi problem i da dođe do nekih sukoba. On je poslednjih dana u rijalitiju potencirao da se vrate ključevi od stana da ja ne bih ušla da uzmem stvari. Ja sam rekla: “Veruj mi da nikad neću prići tvojoj zgradi, a ne stanu. Ne znam zašto misliš da bih to radila?”. Izabela da ne bi napravila neki veliki problem, devojka otišla po stvari. Ostale su neke sitnice koje meni zaista nisu bitne i neke stvari koje mi stoje u podrumu i mogu da se bace ili mogu da se uzmu ako mu smetaju. Jedino mi je ostao sat. To sam shvatila juče kada sam htela da ga stavim na ruku. Mislila sam da je bio kod mene u ličnim stvarima na imanju, ali nije. Jedino to bih ga zamolila da vrati, pa ću zamoliti Izabelu da se čuje sa njim, da joj da sat. Ona živi blizu Ivana. Ja sam se odselila. Bila sam kod najbolje drugarice par dana u stanu, a sada sam sama u drugom stanu. Treba mi mir i tišina. U mirnom sam kraju Beograda, niko ne zna da sam tu, tako da mi je jako lepo – rekla je Jelena i otkila da li je definitivno stavila tačku na brak sa Ivanom:

– Ne postoji nikakva šanse da se pomirimo. Osećala sam da će doći do kraj ai pre svega ovoga. On je meni to govorio iako se sad pravi lud. Ivan mi je u svakoj našoj i najmanjoj svađi pretio: “Videćeš ti kad izađeš napolje. Zašto se ne razvedeš? Razvedi se”. Svaka naša svađa se završavala sa “videćeš kad izađemo”. Nema potrebe da glumi žrtvu, kad je i sam znao da će do toga doći – rekla je Jelena.

Dok je Jelena davala izjavu jedna od prolaznica joj je dobacila:

– Bila si najbolja u Zadruzi – dobacila je slučajna prolaznica u centru Beograda.

– Hvala. Kažu da sam bila najbolja. Eto ja preljubnica, a najbolja – rekla je Jelena za “Hajp”.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements