Još jedan rijaliti par se razveo zbog neverstva – za sve kriva OVA žena, umešan i sud – izrečena zabrana prilaska

Iako su važili za skladan par, razmirice, i na kraju preljuba bili su kap koja je prelila čašu.


Uvek je važila za ženu koja je bez dlake na jeziku, a brak sa Simićem samo joj je otvorio oči da zna šta u životu želi, a šta ne.

Ivana Šašić se razvela od supruga Bojana nakon što ga je uhvatila u prevari. Sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje, iako su svesne da ih partneri varaju, ostaju u takvim brakovima.

– Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, dešava se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih. Kada mi neko kaže „Ja sam sa njim zbog dece“, deca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da žive roditelji u lošem braku, jer ta deca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi šta god hoćeš – rekla je Šašićeva.

Ivana je otkrila da prevaru koju je doživela od svog partnera nije mogla da predoseti i da je sve delovalo potpuno u redu.

– Ja nisam mogla da ostanem živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po ceo dan – istakla je ona, a zatim dodala da li nakon toga može da veruje nekom muškarcu:

– Koju zvezdu da mi skine da bih mu poverovala da je to tako. Nemam više to čime bi mene neko osvojio, neka bude normalan i čovek, ništa drugo mi ne treba. Ja laž prezirem, veliki sam protivnik toga.

Ivana Šašić, pevačica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga” razvela se od supruga Bojana Simića, takođe takmičara istog rijalitija, 2022. godine.

Razlog raskida je bila prevara. Naime, pevačicu je Bojan prevario sa medicinskom sestrom (55), kako se tada navodilo.

Nakon rijalitija, situacija nije bila idealna. Njih dvoje su imali turbulentan susret u Zadruzi, kada je Ivana ušla kao pevač na žurku, na kojoj je zabavljala zadrugare. Nisu štedeli reči, nego su se sve vreme peckali, a Šašićka je objavila na svom fejsbuk profilu kako je dobila crkveni razvod od Simića.

Sve je tada prešlo na daleko viši nivo, jer se sud umešao u njihov odnos i doneo drakonsku meru – meru zabrane prilaska.

Kako su mediji tad navodili, Bojan Simić dobio je zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Ivani Šašić od 48 sati, što zvuči potpuno neverovatno s obzirom na to da se on tada nalazio na velelepnom imanju u Šimanovcima kao aktuelni učesnik šeste sezone “Zadruge”.

Doživela veliki gubitak

Sredinom maja iznenada je preminuo Ivanin veliki prijatelj, Nebojša Jarin, suprug popularne pevačice Aleksandre Tadić Cipke. Šašićeva je jako teško podnela gubitak dugogodišnjeg druga.

Cipkin pokojni suprug je bio biznismen, vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

Od njega se, zajedničkom fotografijom i tužnom porukom, oprostila pevačica Ivana Šašić koja je prethodno u izjavi za Telegraf.rs rekla da su njih dvoje bili najbolji prijatelji.

– Ode moj Nele, ode moj kum, brat, drug, moje drugo ja. Moja desna ruka, moje, moje. Rano je, prerano – napisala je Ivana na Instagramu.

Aleksandra i Nebojša su zajedno bili duže od decenije, Nebojša je ulagao u njenu karijeru, a živeli su zajedno u rodnom Šapcu gde su se skućili u novoj nekretnini.

– Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam “da” svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč – priznala je Cipka nakon tajnog venčanja.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements