Jovana se juče udala za Bogdana, a ovako je sa mamom i tatom uživala u porodičnoj vili Stefana Karića

Kako je Stefan otkrio, raskinuo je sa Misicom zato što je u toku njihove veze flertovala upravo sa Bogdanom.


Jovana Ljubisavljević, poznata po nadimku iz Zadruge – Misica, juče se pred matičarem zaklela na večnu ljubav svom partneru, ugostitelju Bogdanu Srejoviću. Jovana i Bogdan su gala slavlje upriličili u jednom beogradskom restoranu, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici, dok se mladoženja odlučio za proverenu varijantu u vidu crnog odela.

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a nevestu ni trudnoća nije sprečila da celu noć đuska i veseli se sa mužem i gostima.

Jovana je široj javnosti postala poznata učešćem u rijalitiju Zadruga, a kada je uplovila u vezu sa Stefanom Karićem, sve oči su bile uprte u njih dvoje. Veza se završila nedugo nakon rijalitija i svako je krenuo svojim putem.

Naime, Stefan Karić je pre par godina odlučio da bez svoje lepše polovine uđe u “Zadrugu 5” i tamo provede 10 meseci, a za sve to vreme, Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca na Zvezdari. Sve vreme njegovog učešća, Jovana mu je putem mreža pružala podršku, a pored toga je delila i trenutke iz privatnog života.

Tako je jednom prilikom na svom Instagramu objavila sliku sa Stefanovim ocem Osmanom Karićem, njegovom suprugom Kristinom i svojim roditeljima koji su u vilu Karića došli u posetu.

Ona je tada stala u sredinu kao prava domaćica i nije skidala osmah sa lica dok je pozirala sa svojim najbližima, a iza njih mogao se primetiti raskoš i sjaj luksuzne Karićeve vile. Sličnu fotografiju tada je na svom profilu podelio i Osman.

Raskid zbog Bogdana

Stefan Karić je nedavno javno priznao zbog čega je raskinuo sa Jovanom. Kako je otkrio, “uhvatio” je u flertu upravo sa Bogdanom Srejovićem.

– Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa Bogdanom Srejovićem. To je bio okidač. Bilo je tu i ranije nekih naših nesuglasica, kao u svakoj vezi, ali to veče sam video sve, pokupio sam se otišao i nisam joj se više javio. Tu je bio kraj. Mogu da se pravim da nešto ne vidim, ali jednostavno eto, na kraju se ispostavilo da je Karić u pravu – istakao je Stefan, navodeći da ni on nije bio “cvećka”.

– Ja sam radio svašta, nikad nisam bio cvećka. Verovatno sam je time i povređivao – naveo je on za “Blic”.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements