KAKO DANAS IZGLEDA zgodni dasa kog je ludo volela Sanja Vučić? Rijaliti je odsvirao kraj njihovoj ljubavi… (Foto)

Veliko iznenađenje u “Zadruzi 4” bio je ulazak zgodnog Nikole Đođevića u rijaliti. Iako se nije dugo zadržao, svi se pitaju da li je to presudno uticalo na to što se nije pomirio sa Sanjom vučić.


Pevačica Sanja Vučić trenutno je u skladnoj vezi, ali jedini koji je pre toga uspeo da osvoji njeno srce i koga je pevačica predstavila javno jeste Nikola Đorđević, učesnik rijaliti programa “Zadruga 4“

Nakon tog učešća u rijalitiju Nikola se totalno povukao iz medija, a nakon istog došlo je do zvaničnog kraha veze između Sanje Vučić i njega. Nakon toga se pisalo da je on verio je svoju izabranicu na Zlatiboru. Sve to je zabeležila i podelila sa javnošću, bivša učesnica “Zadruge“ Mina Vrbaški. Međutim, slike sa Jovanom takođe ne postoje na društvenim mrežama nekadašnjeg rijaliti učesnika, pa se može zaključiti da Nikola trenutno uživa u slobodi.

Nikola se dugo nije pojavljivao u medijima, kao ni u rijalitiju. Mnogi se pitaju da li će ponovo ući u rijaliti, te ostaje da vidimo. Ono što može da se zaključi po instagram profilu Đorđevića jeste da je nastavio da trenira, da svoje telo i dalje stavlja u prvi plan i da uvek privlači veliku pažnju ženskog pola.

Najviše se spekulisalo u medijima zbog čega je došlo do raskida između Vučićeve i njega, te ono što se najviše navodilo jeste da su se oni razišli i da je do kraja njihove veze došlo, baš i zbog samog rijalitija, ali Sanja je to ukratko prokomentarisala:

– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – dodala je.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements