LUNIN BIVŠI SE OGLASIO: Nakon što ga je žestoko ISPROZIVALA, on joj BRUTALNO odbrusio! Auuu… ŠOK!

Strašno!


Luna Đogani, danas je u razgovoru sa novom učesnicom Marijom Anom pričala o tome kakav je njen život u spoljašnjem svetu i po prvi put otkrila nešto više o svom bivšem dečku.

Dok je od Slobe navikla da dobija ljubav i poštovanje, sa bivšim dečkom Srđanom, o tome je mogla samo da sanja.

luna đogani

– Mene ljudi uopšte ne shvataju, ja sam dete poznatih roditelja, ali to ne znači da sam loša. Ako neko uradi silikone, šta to znači, da je neko ku*va? Nijedna moja veza ili kombinacija nije bila nešto specijalno, svi su me mnogo razočarali. A šta meni fali, ja sam i lepa i zgodna, dobro izgledam, pametna sam – rekla je Đoganijeva i dodala:

– Moja porodica je uvek bila upućena u to sa kim sam. Za Srđana su svi znali. On mene nikada nije upoznao sa porodicom, ništa o njemu nisam znala, baš me je krio i to mi je mnogo smetalo. U suštini nikad nisam imala nekog ko će ponosno da me drži za ruku i da kaže da sam ja njegova devojka. Sve to mi se jedino desilo sa Slobodanom – ispričala je Luna.

luna đogani

Povodom ove situacije, oglasio se i Srđan, koji nije želeo da komentariše Lunu:

– Ne dajem ovakve vrste intervjua, jer ne želim tu vrstu eksponiranja. Hvala na razumevanju – bio je kratak bivši dečko Lune Đogani.

U daljem nastavku priče, Luna je detaljnije opisala njihov odnos.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

News Reporter
Advertisements