Milan Milošević urnisao Terzu: “Verio sam je, ali je nisam voleo” Bora još jednom ponizio Milicu – ovo mu sigurno neće oprostiti

Terzić se guši u sopstvenim spletkama.


Prethodnu noć na velelepnom imanju “Elite”, obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisije “Pitanja gledalaca”.

Čim je MIlan zakoračio u Belu kuću, takmičarima nije bilo svejedno jer su postali svesni da će se suočiti sa sudom gledalaca najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Na samom početku emisije Milan je uputio jasno pitanje Bori Terziću Terzi koji je u “Eliti 8” prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa takmičarkom Sofijom Janićijević.

– Kažeš kako nisi voleo Milicu, zašto si je onda verio – glasilo je pitanje voditelja.

– Pa to sam objasnio. Nisam rekao da je nisam voleo rekao sam da je nisam dovoljno voleo čim sam ovo uradio. Ne branim se ja. Ja sam ovde nju branio, ginuo sam za nju, ali očigledno to nije bilo to – rekao je Terza.

Ovim je Terza još jednom udario na odnos sa Milicom koja čeka njegovo dete. Kako će se odvijati situacija kada je reč o ovom ljubavnom trouglu ostaje nam da ispratimo u budućnosti.

Detalje razgovora možete pogledati u videu:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements