MILJANA IH POSVAĐALA! Par Zadruge GRCAO u suzama uz reči: “Ja tebe NE MOGU da volim kao devojku…” (VIDEO)

Nišlijka zamrsila konce.


Od kada je Miljana Kulić stigla u Šimanovce, desilo se nekoliko malih potresa. Dojučerašnja učesnica “Parova” je prvo verbalno napala Lunu Đogani u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, potom je s njom raščistila sporne stvari, a onda je Jovani Tomić Matoroj otkrila šta je o njoj govorila Sanja Stanković Hepi.

Nakon što je od nove učesnice rijalitija “Zadruga” Miljane Kulić čula šta je o njoj pričala Sanja, Jovana Tomić Matora otišla je u spavaću sobu gde je bila ova zadrugarka sa kojom se poslednjih dana često svađa.

Miljana Kulić

Jovana je bila uporna u nameri da istera svoje zbog čega je prebacivala Sanji, koja je u jednom trenutku počela da plače. Nešto kasnije u suzama je završila i sama Matora.

– Meni je Miljana Kulić prišla i rekla da si ti moja drugarica koja ne zna kako da se skloni od mene i kako sam ja lezbejka i da ti nisi kriva što si se zaljubila u mene – rekla je Matora.

JA TEBE NE MOGU DA VOLIM KAO DEVOJKU! Sanja i Matora GRCALE U SUZAMA a za sve je kriva ONA! (VIDEO)

– Kunem ti se da ja to nisam rekla! – počela je da plače Sanja i nastavila – Svako tvoje histerisanje u meni budi nemir!

– Ako si odlučila da bude ovako ne otežavaj mi! Duša me boli! Zašto plačeš? Zajedno smo krive! Ja nemam podršku od tebe, to me boli! Problem je u tome kako se mi ponašamo. Ti mene voliš jer da me ne voliš ne bi bila sa mnom – pričala je Jovana.

– Nisam htela da ovako ispadne. Ja tebe ne mogu da volim kao devojku – nastavila je Sanja.

Ceo razgovor ove dve zadrugarke možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

News Reporter
Advertisements