MODIRCE PO RUKAMA, MALTRETIRANJE… Milica Kemez otkrila JEZIVE DETALJE iz prošlosti! (VIDEO)

Život je nije mazio.


Milica Kemez otvorila je dušu Marku Đedoviću o detinjstvu koje nije bilo lako. Naime, nju i sestru Mirelu roditelji su ostavili kao jako male i one su završile kod hraniteljke koja ih je maltretirala.

– Pa, ona meni nije davala da polažem prijemni – rekla je Milica.

– Ja sam imala tri godine, a Mirela pet godina. I mi smo imale masnice po rukama. Tek kad je Mirela krenula u Vršac u internat, tek onda, Mirela sećam se da se ofarbala u tamno. Ova nam nije dala da brijemo pazuhe, da lakiramo nokte – otkrila je Milica.

Milica

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Mirelu je sa onim žaračem preko usne udarila. Nikad neću zaboraviti, ona furuna, ugao tučeni i ona mi kaže da joj pomognem da pomeri i ja nisam mogla i ona mi spusti na ruku. I kaže mi: “Šta plačeš, pi*ka ti materina” – rekla je Kemezova.

– Šta je tvoje roditelje nateralo na takvu stvar da vas ostave – pitao je Đedović.

– Ne znam ja to. Samo znam da je mama otišla sa drugim, napravila još dve ćerke, a tata nas je valjda pijan vodio u vrtić. Ne znam, ne sećam se svega i ne znam – rekla je Milica.

– Milica je otkrila da ih majka nikada nije posetila, a otac je jednom prilikom svratio, ali njihova hraniteljka mu nije dozvolila da vidi svoje ćerke.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements