Najvažnije figure ove sezone useliće se u Belu kuću ovog datuma: Produkcija sačuvala najslađe za kraj, oni definitivno podižu gledanost

Taman kada smo pomislili da je to to, sam vrh ružičaste televizije nas je demantovao!


Impozantan projekat bračnog para Mitrović, čelnika “Pink” televizije, počeo je sedmog septembra – i već zabeležio astronomsku zainteresovanost kod publike.

Gledaocima već poznata, ali i nepoznata lica, već su postali ljudi pored kojih utonu u san i probude se.

Međutim, svi koji su barem malo upoznati sa radom Željka i Milice znaju da su oni uvek spremni da za svoju milionsku publiku spreme nešto što će ih potpuno oboriti sa nogu. Sudeći po poslednjim informacijama, tako će biti i ovaj put.

Iako su mnogi mislili da će se ulaskom osmoro odabranih učesnika u nedelju uveče ubacivanje završiti barem na neko vreme, grdno su se prevarili. Kako prenosi “Republika”, Jovan Radulović Jodžir i Marija Kulić spremni su kao zapete puške da pokore šimanovačko imanje.

Jodžir će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti u subotu 14. septembra.

Uoči početka “Elite 8,” Jodžir je pripremio prtljag i oprostio se od svoje porodice. Odlazak je bio izuzetno dirljiv, a njegova supruga i deca nisu mogli sakriti suze dok su ga ispraćali ka Beogradu. Ovaj emotivan trenutak brzo je privukao pažnju i izazvao mnoštvo komentara. U međuvremenu, Marija Kulić, koja je takođe trebala da uđe 7. septembra, sprema se za ulazak, dok se očekuje i dolazak Marka Đedovića, koji je najavio da će se suočiti s Marijom.

Nema sumnje da će Miljani, Marijinoj i Sinišinoj nastarijoj naslednici, veoma laknuti nakon što joj kao podrška uđe njena najrođenija.

Kada ulazi Janjuš?

Popularni Jodžir juče je raspalio maštu stotinama hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram nakon što je objavio fotografiju sa bivšim košarkašem i poznatim rijaliti učesnikom, Markom Janjuševićem Janjušem. Oni su se fotografisali na Vračaru, čime su podrejali sumnje da će se uz njega, možda i Krunin tata useliti ponovo u Belu kuću.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements