Nenad Aleksić ima ne dva, već TRI propala braka – identitet treće bivše žene će vas iznenaditi, spetljali se dok je bila ZAUZETA

Reper je jedna od javnih ličnosti koji pored muzičke karijere, ima i pozamašnu rijaliti karijeru. Njegov život je na tacni publici već godinama unazad, a ovu informaciju retko ko zna!


Ljubavni život Nenada Aleksića Ša oduvek je intrigirao domaću javnost, a interesovanje je poraslo još više kada je zakoračio u rijaliti svet.

Publika je upoznata sa likom i delom njegove dve bivše supruge, Ivane Sirković i Vanje Ignjatović. Međutim, u Nenadovoj biografiji pominje se ime još jedne Aleksićeve bivše supruge, za koju retko ko zna!

Naime, reč je o Staniji Dobrojević. Da, upravo je ona bivša Nenadova supruga!

Iako zvuči neverovatno, Nenad i Stanija bili su u braku 2013. godine, i to u rijalitiju “Farma 4”. Dobrojevićeva je tada bila u vezi sa Filipom Panajotovićem, a Aleksić je tokom zadatka koji su imali preuzeo ulogu mladoženje za svadbano veselje.

Na društvenim mrežama se i dan danas mogu naći klipovi rasprava Panajotovića i Aleksića, tokom kog on ubeđuje Stanijinog partnera da je sve ovo zadatak, i da ništa ne treba da shvata lično.

– Ša, ti i ja ćemo da ovu ulogu iznesemo do kraja, znači pravimo šou. Ali, nećemo se poljubiti francuski, nego neki poljubac u obraz – rekla je Stanija.

– Filip ne treba nijedne sekunde da bude ljubomoran na mene. Ako meni kažu da treba da te poljubim, poljubiću te. Ja u životu sve radim maksimalno korektno, I idem do kraja. Ali, ako je takav zadatak, radimo do kraja I Bog neće da me spreči. To nije ništa loše, ako glumimo – glumimo, na Farmi treba da bude šou – rekao je tada mladoženja Ša Filipu.

– Da, ovo je šou, pravimo šou – nadovezao se pokojni Ekrem Jevrić.

Komentari na društvenim mrežama su urnebesni na konto ovog klipa. Mnogi su uočili ironiju, jer je Ša bio na mestu na kom je Stanislav Krofak bio pre samo par dana. Ipak, vidljivo je da zadatak u “Eliti” nije ispunjen do kraja, jer se poljubac Mione i Stanislava ipak nije desio. Možda je Mionin kum tako želeo. Ironija je, svakako, i više nego očigledna.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

@stevan.stevke♬ original sound – Stevan Stevke

Obraćanje Vanje Ignjatović

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, odlučila je da se obrati njemu i njegovoj sadašnjoj devojci Mioni Jovanović, nakon kontakta sa bivšim MMA borcem, otkrio je Krofak.

U nedavnom sukobu između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, Vanja je bila centralna tema. Ša je tvrdio da Vanja nije iskrena u vezi sa gubitkom bebe, dok je ona u prošlosti izjavila da je zbog stresa, koji je navodno uzrokovao reper, doživela gubitak trudnoće. Ovaj događaj je Vanja opisala kao duboko traumatičan, što je dodatno komplikovalo odnose među njima.

– Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam sa njim u vezi pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više sa lažima i boleštinama od strane Nenada Aleksića Ša, repera u pokušaju. Nadam se da će potražiti stručnu pomoć, jer mu želim od srca – napisala je Vanja Ignjatović surovo na Instagram storiju.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements