NEVOLJE U RAJU – Ša ušao u svoj dobro poznati režim, pa onda zavrteo mozak Mioni Jovanović kako samo on to ume

Nenad Aleksić nakon neuspelih ljubavi sumnja u sve i svakog. Tako je i sada pokazao koliko njegova ljubomora može da ode daleko, Miona i ona ušli su u raspravu upravo zbog toga.


Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša posvađali su se nakon što je Miljana Kulić iznela tvrdnju da bi Marko Janjušević Janjuš i Lazar Zolić Zola intimno opštili sa njom.

Ovo je repera izbacilo iz takta i nastala je rasprava.

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Dok je Miona pokušala da spusti loptu i uveri Ša da nije pripretila nikakve signale s njihove strane, kao ni da ona nije slala nešto što bi se moglo protumačiti pogrešno, on je ipak pokazivao uverenje da Kulićeva tvrdnju nije za džabe istakla.

Ša je nedavno rekao kako izdvaja Mionu u odnosu na ostale devojke.

– Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za p*nisima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu – rekao je Ša.

 

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements