“Niko nema dokaze o tebi, meni, vožnji kolima…” Isplivao tajni plan Sandre Rešić – naredila Matei Car da drži jezik za zubima

Pevačica je sve proverila i bila je sigurna da niko nema dokaze o njoj i Matei. Mislila je da će se Matea držati njihovog dogovora i nije očekivala da će prokockati njeno poverenje.


Ermina Pašović gostovala je sinoć kod Dušice Jakovljević u studiju. Ona je otkrila šta sve zna o odnosu Sandre Rešić i Matee Car. Ermina je optužila Sandru da je radila Marku Đedoviću i Jovani Tomić Matoroj iza leđa i da je dovodila Mateu u Đedovićev stan.

U program se uključila i Sandra koja je ispričala svoju stranu priče. Otkrila je da je istina da je dovela Mateu u Đedovićev stan kada je ona gostovala na Pink televiziji, a kao opravdanje je navela da Matea nije imala gde da boravi, a njoj je bilo bitno da se suoči sa Matorom i da ona sve sazna šta joj je Anita Stanojlović radila iza leđa. Sandra je ubrzo shvatila da joj je to bila nepromišljena odluka i da to nije trebalo da uradi.

Rešićevoj je bilo bitno da ova informacija ne stigne do Đedovića jer se plašila njegove reakcije. Matea je snimila jedan njihov telefonski razgovor i prosledila je medijima. Sandra je izvršila sve moguće provere da bude sigurna da ne postoji nijedan dokaz o njenom druženju sa Mateom, a onda je njoj naredila da se pravi da se ne poznaju i da se nisu čule telefonom.

– Niko nema dokaz o tebi, meni, vožnji kolima i spavanju kod Đedovića. Uradila sam sve moguće pretrese, ali sve ono kao jadna ja. Sad sam dobila sve skrinove, niko ništa nema – govorila je Sandra.

– Ti mene obaveštavaj – dodala je Matea.

– Matea, ovaj razgovor se nije desio, ovo ti nisam rekla. Je l’ smo se razumele? Izbriši ga iz liste poziva, ti ne znaš ko sam. Ovo ti kažem da budeš i ti mirne duše, jer sam i ja mirne duše. Matea, kad se razvedeš pazi sa kim se k*rvaš, povedi mene da proverim. Ti prvo mene povedi u Zagreb, da ja sve proverim, odemo u policiju, proverimo telefon. Ja ću da joj ugradim čip u kuče – dodala je Sandra.

Podsećamo, Sandra Rešić se noćas uključila uživo u program i priznala je da je stupila u kontakt sa Mateom da bi proverila da li je njena priča sa Anitom Stanojlović nameštaljka. Dobila je njihove prepiske desetak dana pre nego što je Matea ušla u “Elitu” da se suoči sa Matorom. Priznala je da je pogrešila što je dovela Mateu u stan Marka Đedovića.

– Da li si ti dočekala Mateu i smestila je u Đedovićev stan? – upitala je Dušica.

– Ona je mene zvala i rekla mi da ne može da uđe, da ne zna šta da radi, traži mi savet. Ja sam joj rekla da ne znam šta je očekivala i da nema čega da se plaši – rekla je Sandra.

– Kaži joj da dosta pakuje u folije – rekla je Ermina.

– Ona je otišla u studio, sastala se i to je prvi put da Marko i Matora saznaju istinu. Nakon tri četri dana ona je trebala da gostuje kod Dalile u emisiji. Meni je bilo u interesu da Matora sazna istinu, svi smo znali, a ona ljubi svoju ženu. Đedović da nije pošao da smiri Matoru, tu bi krenule psovke ili neki fizički napad. Ona mi je rekla da nema gde da bude dok je u emisiji, njegova sestra je otišla u Italiju, rekla sam joj da može da dođe da ostavi stvari. Priznajem moja greška, nisam trebala. Ona je te večeri završila emisiju i ja sam je ujutru odvezla – rekla je Sandra.

Izvor: Pink.rs/A.N./Prenela I.R.

News Reporter
Advertisements