NJEGOV PEN*S JE… Sloba bi pobegao OD STIDA! Kija ŠOKIRALA o njegovom PONOSU! Luna to KRIJE!

Au!


Ljubavni trougao u Zadruzi ne prestaje da privlači pažnju mnogih gledalaca, Sloba Luna i Kija su zaista prava atrakcija sami po sebi. A kada to nisu, oni svojim ispadima ponovo izbijaju u prvi plan.

Najzastupljenije su Slobine i Lunine svađe koje su gotovo uvek na ivici raskida, a Kija koja iz kutka posmatra, sladi se njihovim mukama. Ipak, neretko i sama učestvuje u ovom haosu, pa je tako bilo i ovaj put.

Luna, SLoba i Kija

Ali, mora se primetiti, škakljivije nego ikad…

Đoganijeva već duže vreme priča o tome da više neće ulaziti sa Kockarevom u bilo kakve rasprave, a posebno ne one koje se tiču njihovog zajedničkom momka Slobe Radanovića.

Ipak, Kija nije mogla da izdrži, te je vrištala na sav glas, poručivši da želi da priča o Slobinom penisu, i da ima sva prava ovog sveta da o njemu govori. Sloba se preznojavao na ove komentare, a svi su se odmah setili priče da Kija nije mogla da spava sa njim, jer se u mnogim situacijama osećala kao muškarac pored njega, a ne kao žena.

Pogledajte pažljivo snimaki pratite njihovu gestikulaciju. Po svemu sudeći, Kija je na ivici da otkrije nešto o Slobodanovom ponosu, na šta on baš i nje “ponosan”…

http://www.dailymotion.com/video/x6fhoew

News Reporter
Advertisements