Njen ULAZAK u “Elitu” PROMENIO SVE: Učesnici trljaju oči i ne veruju, popadale im vilice (VIDEO)

Veliki šef ne prestaje da iznenađuje, ali ovaj njegov potez mnogi nisu očekivali.


I ovoga puta je provod za učesnike rijalitija “Elita” organizovan u kazinu, a za muzičku zabavu zaduženi su DJ Neba i pevačica Indira Aradinović Indi, a njena pojava na imanju u Šimanovcima je izazvala ogromno oduševljenje među takmičarima.

Čim su je ugledali, učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu pohrlili su da je pozdrave.

Indi je odmah preuzela mikrofon i svojim snažnim glasom podigla atmosferu na viši nivo.

Njeno prisustvo i energija uneli su dodatnu živost i uzbuđenje među učesnike, koji su se brzo uključili u zabavu. Pesme su se nizale jedna za drugom, a učesnici su igrali i pevali zajedno sa njom, uživajući u svakoj sekundi večeri.

DJ Neba je pratio ritam i puštao hitove koji su dodatno doprineli odličnoj atmosferi. Svetla kazina, muzika i veseli takmičari stvorili su pravi spektakl koji će se dugo pamtiti.

Indi pokazala zašto je jedna od omiljenih pevačica

Indi je svojim nastupom pokazala zašto je jedna od omiljenih pevačica, ne samo među učesnicima rijalitija, već i među publikom širom regiona. Njena harizma, energija i moćan glas osigurali su da večeras svi prisutni uživaju u nezaboravnom provodu.

Dok se noć nastavljala, raspoloženje je bilo na vrhuncu, a učesnici su se potpuno prepustili muzici i plesu. Ovaj događaj će sigurno ostati jedan od najuzbudljivijih trenutaka u ovoj sezoni rijalitija “Elita”, zahvaljujući talentovanoj Indi i veštom DJ Neba.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements