Objava Jovane Ljubisavljević zaludela mreže! Misica i Bogdan čekaju prvog sina, evo kako buduća mama sada izgleda! (FOTO)

Ima li lepšeg prizora?


Nekadašnja učesnica “Zadruge” i bivša voditeljka, Jovana Ljubisavljević, nedavno se udala u tajnosti za ugostitelja Bogdana Srejovića, koji je domaćoj javnosti postao poznat po vezi sa balkanskom divom Svetlanom Ražnatović Cecom.

Nedugo nakon venčanja, Jovana je objavila da je u drugom stanju, a čestitke i lepe želje su se samo nizale. Potom su javnosti otkrili da čekaju dečaka.

Jovana i Bogdan su sada odlučili da na nekoliko dana napuste Beograd, a Ljubisavljevićeva je na svom Instagramu pokazala kako izgleda u trudničkim danima.

Pravi letnji kombinezon u veselim bojama, sa dubokim dekolteom i stomačić u prvom planu krase Jovanine fotografije koje su za veoma kratko vreme prikupile značajan broj “lajkova”.

Jovana se na slikama držala za stomak, a u opisu fotografija je napisala:

-Hvala ti Bože na svemu.

Venčanje na svetom mestu

Jovana Ljubisavljević i njen izabranik Bogdan Srejović organizovali su venčanje u strogoj tajnosti, a na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli pred Bogom i najbližim članovima porodice u manastiru Gračanica.

Jovana je na svom Instagramu objavila fotografije sa venčanja, a malo je reći da su njeni pratioci potpuno oduševljeni njenim izgledom za ovaj poseban dan. Misica je odabrala elegantnu venčanicu jednostavnog kroja, naravno u beloj boji, a damsku haljinu je upotpunila raskošnim velom, kao i šnalicama sa biserima kojim je ukrasila kosu.

Sve je bilo savršeno uklopljeno, pa je Jovanin bidermajer bio sačinjen od belih ruža, a šminka i nakit svedeni na minimum.

Podsećanja radi, Jovana je pre samo nekoliko meseci govorila o svojoj ljubavi sa Bogdanom, te kako zamišlja njihovo venčanje.

– Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni – rekla je Jovana jednom prilikom.

Inače, Bogdan Srejović ima ćerku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac, koja je u srećnoj vezi sa pevačem Saškom Kovačevićem. On je nedavno i svoju naslednicu upoznao sa svojom sadašnjom izabranicom.

Izvor: srbijadanas.com

 

News Reporter
Advertisements