Ogromno iznenađenje, iako je zauzela 4. mesto Maja Marinković dobila poklon VREDNIJI OD GLAVNE NAGRADE: Ovo se još nije dogodilo pred kamerama “Elite”

Aktuelna zadrugarka nije skidala osmeh sa lica, prezadovoljna je svojim plasmanom.


Rijaliti učesnica, Maja Marinković zauzela je 4. mesto u velikom finalu Elite, a po izlasku ju je dočekao otac Taki Marinković sa posebnim poklonom.

Iako je bila blizu pobede i nagrada od 100.000 i 50.000, Maja je ipak dobila poklon.

Njen otac Taki, poklonio joj je ključeve od stana, koji će biti njena nova kuća.

Taki joj je pred kamerama i uručio ključeve.

– I od tate dobija poklon, ključ od stana – rekao je Taki i dodelio joj je ključeve pred kamerama “Elite”.

Podsetimo, rijaliti format “Elita” počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg.

Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle punih deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, došla je i noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje – superfinale.

Veliko superfinale počelo je 13. jul, u 21 čas, kada je izabran pobednik “Elite”, a ta titula pripala je onome koji osvoji najveći broj glasova publike, što je u ovom slučaju Anita Stanojlović.

Deset meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija “Elite”, koji su nam svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom; svakodnevno ostavljali bez reči, a za samo nekoliko sati saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma Televizije “Pink” i ovog rijalitija.

Detaljnije pogledajte u videu.

News Reporter
Advertisements