OTPISALA JE čim pre: Anđela Šparavalo se javno odrekla Bojane, velikoj ljubavi je ipak DOŠAO KRAJ

Njihova ljubav obeležila je rijaliti, a turbulenicije u njihovom odnosu bile su od samog početka veze.


Poslednje Finalno izbacivanje upravo je počelo. Voditeljka Ana Radulović ugostila je Anđelu Šparavalo i Stefani Grujić koje su prošle noći napustile Elitu.

Ona je otkrila da je promenila mišljenje otkako je pogledala šta se zbivalo tokom boravka na imanju.

– Htela sam da se vidim sa bratom, ali je on kod bake, videćemo se susret. Oni i dalje nisu za moj i Bojanin odnos. Mi pričamo još, pričamo polako, sve je to sveže, ali nismo još popričali lepo. Majka se čula sa bakom i dogovorili smo se da se vidimo. Što ste tiče Bojane, neke stvari izgledaju mnogo ružno, a kada vidim da je bilo omalovažavanje od strane Bojane, a ona pohvali neku drugu devojku,a meni nikada nije uputila nijedan kompliment. Da li je taj njen ego veći od ne znam čega, ona mene nije nikada pohvalila, a danas sam videla da je plakala podršci, nisam čula da je nešto pričala o meni, deluje mi da je ne zanimam – rekla je Anđela

– Da li ti je bilo čudno kada je zaplakala – upitala je Ana.

– Jeste, ona nikada nije govorila o plasmanima, a pored toga mi nije jasno što je pominjala podršku uopšte do sada. Ona se nije raspitala o meni uopšte, niti je sa nekim pričala, pokazala je da ne brine o meni – dodala je Anđela.

– Ja nisam čula da Bojanu zanima gde sam ja, nisam našla ništa da je pričala o meni. Da je ona izašla ja bih pitala šta je bilo sa njom. Stala sam uz nju kada je moja porodica odustala od mene, a ona je danas plakala zbog podrške, a nije ni pitala gde sam ja. Moje je povredilo jer sam slagala neke stvari o njima, sa tatom nisam pričala toliko, više sam sa mamom pričala, mi samo sabiramo utiske za sada. Nisam primetila da su ljuti, vodili smo normalana razgovor, ali nisu za vezu sa Bojanom. Meni je sada sve čudno kada sam izašla. – rekla je Anđela, pa nastavila:

– Videla sam neko muvanje sa drugim devojkama, Žani kako se obraća, Danku je muvala, pričala je sa Teodorom. Meni je to neko i pisao, kako se gledala, muvala, flertovala. Sve što sam pričala ona je negirala. Ja sam primećivala i kad mi tako neko kaže bude čudno. Neke stvari za ponižavanje, ovakva sam i onakva, a opet je sa mnom – govorila je Anđela.

– Prvo je bio poziv, onda sam tek iznosila. Sve je krenulo odjednom, pa smo stupile u odnos. Ja ne znam kako da objasnim, mi kao da nismo ni raskidale. Sve je to meni čudno – zaključila je ona.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements