Peja obrisao pod dostojanstvom Ene Čolić – mislila da će moći sa njim kako hoće, pa završila u suzama

Prozreo igru nove takmičarke u Beloj kući.


Jovan Pejić Peja bio je jedan od sagovornika Darka Tanasijevića u emisiji “Pitanja novinara” sinoć, a njegovo izlaganje naišlo je na izuzetno pozitivne rekacije publike.

Naime, njegov flert sa Enom Čolić nije prošao nezapaženo, ali konkretizacija njihovog odnosa nije se desila, a Peja je objasnio i zašto.

– U kakvom si ti odnosu sa Enom? – upitao je Darko.

– U nekom drugarskom smo odnosu. Nije iskrena 100%. Pitao sam je neke stvari, na koje nisam dobio odgovor. Odrabrala je mene, kako bi sebe oprala. Biću tu za nju, to sam joj i obećao. Nemam nameru da s njom budem u vezi – kazao je Peja.

– Što misliš da sebe pokušava da opre? – upitao je Darko.

– Video sam da ima neku tetovažu, na kojoj piše:”budi dobra”. To je znak da sigurno sebe treba da priseća da bude dobra, jer to nije – kazao je Peja.

– Od čega misliš da se Ena pere? – upitao je Darko.

– Mislim da bi svakom zapušila usta kad bi bila sa mnom – kazao je Peja.

– Ne mogu da verujem da je ovo rekao. Šokirana sam onim što čujem, sad je svima dao moć da meni govore šta žele – istakla je Ena.

– Ena je totalno kontradiktorna u svim svojim izlaganjima. Nikako se ne poklapa ono što govori. Nisu mi jasne ono što ona govori – rekla je Milena.

Njen nekadašnji dečko a danas veliki drug, Mateja Matijević, došao je među Odabrane kako bi je utešio nakon reke suza koju je isplakala zbog oštrih komentara Jovana Pejića.

– Peja je rekao da te je pitao da li je sve igra, da bi znao kako da se postavi. Pitao je i da li sam ja uključen, a ti si zaplakala. Rekao sam mu da je pogrešio i da su mu napunili glavi. On sam ne može da veruje da ne može da ti se svidi, malo je nesiguran – rekao je Mateja.

– Radi ovo otpočetka, izigrao me je. Nije to mogao ni sa jednom klinkom sad će ostati ovde. Nikad ti ovo neću oprostiti do kraja života. Upropastila sam se jer sam ušla – rekla je Ena.

– Rekao je ova devojka me je taktički odabrala, jer sam dobar, pa može da pere sebe. Upropastio me je, dao im je svima moć da me unište do kraja – nastavila je ona.

– Svi koji su aplaudirali su ti želeli loše. Nemoj to da dozvoliš – rekao je Matijević.

– Bitnija sam od pola njih – kazala je Ena.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements