Pored 50.000 dobija još dodatnih 150.000 evra – Aneli Ahmić profitirala na brutalan način: Detalji otkriveni

Jovana Cvijanović, poznata po učestalim sukobima sa Aneli Ahmić tokom rijalitija “Elita,” suočava se sa pravnim posledicama. Cvijanovićeva je izmislila čuvenu “Zejnu,” koja je nasmejavala mnoge, ali povređivala Ahmićevu. Aneli Ahmić je odlučila da tuži Jovanu zbog uvreda.


Jovana Cvijanović, poznata po učestalim sukobima sa Aneli Ahmić tokom rijalitija “Elita,” sada se suočava sa pravnim posledicama. Cvijanovićeva je izmislila čuvenu “Zejnu,” koja je nedeljama nasmejavala mnoge, ali je istovremeno povređivala Ahmićevu, na koju su se ove šale uglavnom odnosile.

Aneli Ahmić odlučila je da preduzme pravne korake i tuži Jovanu zbog uvreda koje je trpela tokom rijalitija. Iako u tužbi nije konkretno navela “Zejnu,” Ahmićeva je istakla da su se zbog ove izmišljotine često svađale, a Jovana ju je vrijeđala.

Sud joj je preneo predlog advokata kojom se Cvijanovićeva obavezuje da isplati Aneli 150.000 dinara na ime naknade za nematerijalnu štetu, uključujući pretrpljene duševne bolove, povredu časti i ugleda. Jovana ima rok od 15 dana od prijema tužbe da izvrši ovu isplatu, piše Pink.rs.

Jovana Cvijanović je dobila tužbu, a potom je otkrila kako se oseća.

– Stigla mi je tužba. prvo sma mislila da je reč o nekom od mojih bivših, ali pošto nemaju za šta da me tuže jer sam pričala istinu, ovo je tužba od Aneli Ahmić. Njiam je bi tna samo naknada štete. U suštini ja sam rekla da si k***a, ti si rekla da nisi, i zato me je tužila. imam najboljeg advokata, ovo može da baci u jezero ili u kantu za smeće. Pogledaću CD da vidim kako sam lepa i harazmatična. Svaka čast Janjušu šta je trebao sve da istrpi – rekla je Jovana.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements