POSLEDNJI PUT: Stiglo pismo iz PRODUKCIJE, ovog puta poručili im samo JEDNO – nastao TOTALNI HAOS!

Uneli su totalnu pometnju među zadrugarima!


Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo buran dan u rijalitiju “Zadruga”.

veliki šef

Veliki šef poslao je ukućanima novo pismo, koje je momentalno unelo pometnju među njima.

– Zadrugari, mi se stvarno pitamo šta je teško i komplikovano napisano u prošlom pismu i u čemu je problem da svako pronađe svog partnera. Vođa je i ovim pokazao da nema nikakav autoritet i da nije sposoban čak ni da vas drži okupljene za stolom, a vi ste pokazali sve ono što ne treba. Ne znamo zašto mislite i odakle vam ideja da je u Zadruzi sve na dobrovoljnoj bazi i da ako jednom ne kaznimo one koje ne igraju, ako jednom zažmurimo i prećutimo kada kršite pravila, da će uvek tako biti. Jedino što još za kraj možemo reći je SRAMOTA! – pisalo je u pismu koje je pročitao ovonedeljni vođa Bane Čolak.

bane čolak

Zadrugari su odmah skočili, vređajući Baneta kako je nesposoban i kako dan umesto radno, koristi spavajući. A među njima je predvodila Saška Karan, koja je svu krivicu okrenula na Čolaka:

– Ti si nesposoban. Sramota je za tebe, mlad si čovek! Nisi sposoban ni za šta! Da ti nije Mikija leteo bi ti odavde – rekla je Saška.

saška karan

Bane nije padao na njene provokacije, već je brže bolje krenuo da raspoređuje parove za novi zadatak, pokušavajući da održi autoritet.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

News Reporter
Advertisements