PROCURIO PRAVI RAZLOG MIRELINE OTMICE: Ovaj snimak SVE pokazuje jasno! (VIDEO)

Haos…


Šok u vili “Parova”. Nakon sinoćne burne žurke svađa, preljuba, tuča, u današnjoj emisiji “Upoznajte Parove” saopšteno je da je Mirela Lapanović oteta i to od strane njenog dečka Neše. Kako je sve izgledalo ispričali su očevici, ali postoje dve verzije – da je Neša oteo na silu (Dalila Dragojević i Vesna Rivas), ali i da je Mirela otišla svojom voljom (Mira Praizović).

Related image

Iako svi tvrde da ju je oteo, postoje nagađanja da je ona otišla svojevoljno s njim.

Mirela Lapanović

Nakon što je prekinut večerašnji lajv u emisiji “Upoznajte Parove”, učesnici su nastavili da pričaju o incidentu, a Vesna Rivas koja je bila očevidac otkrila je šta je pravi razlog za Mirelin nestanak iz vile.

Vesna Rivas u rijalitiju Parovi

– To se videlo sve. I jasno je bilo iz njihove priče tada. On je Mirelu oteo jer ne želi da bude s Milijem. Gledao je sve sinoć i video je da su se pomirili pa je čekao na parkingu i znao je da idemo na snimanje – ispričala je Rivasova.

mirela-lapanovic,-milutin-mili-radosavljevic

A taj video, koji sve pokazuje kako tvrdi Vesna, možete da pogledate ispod. To su detalji sinoćne burne žurke kada su se Mirela i Milutin Radosavljević Mili pomirili i kada joj je on rekao: “Šta god da ti se desi i s kim god da budeš, molim te da mi se javiš da ti pomognem!” Pogledajte te scene:

 

News Reporter
Advertisements