Prvi rijaliti rodeo zatresao spavaću sobu u Beloj kući – takmičari frapirani: Kleo se da voli jednu, legao sa drugom (VIDEO)

Ovome dvojcu se, iskreno, niko nije nadao.


U novim dešavanjima rijalitija “Elita,” kamera je u sitnim noćnim satima zabeležila intrigantan trenutak između dvoje učesnika – Sare Stijović i Uroša Rajačića.

Dok su ostali ukućani spavali, njih dvoje su se nenametljivo zbližili ispod toplog jorgana, ostavljajući gledaoce da se pitaju da li je u pitanju početak nove romanse.

Sara, poznata po svojoj neposrednosti, odlučila je da se skloni u Urošev krevet, a sve je proteklo u znaku suptilnih pokreta i prikrivenih osmeha. Iako se nije moglo jasno videti šta se tačno odvijalo ispod pokrivača, gledatelji su primetili određenu bliskost između njih dvoje. Njihovo ponašanje, povremeni pogledi i smeh ostavili su utisak da se nešto značajnije odvija iza zatvorenih vrata.

Za sada, nije sigurno da li su se razmenjivali poljupci ili su jednostavno uživali u toplini jedno drugog, ali njihova interakcija nije promakla budnim očima kamere. Šuška se po društvenim mrežama da bi ovo mogao biti novi ljubavni par rijalitija, a fanovi su već počeli da spekulišu o mogućem razvoju događaja između Sare i Uroša.

Kako će se ova priča dalje odvijati i da li će par nastaviti da gradi svoju vezu na očigled svih, ostaje da vidimo u narednim epizodama “Elite”. Jedno je sigurno – publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak ove uzbudljive noćne avanture.

Takođe, postavlja se i pitanje kako će Milena Kačavenda i Jelena Ilić reagovati na ovaj Rajačićev potez. Dok su svi pretpostavljali da će ući u vezu sa Jelenom, on se priklonio popularnoj Kumi, a sad… Sad je pažnju posvetio trećoj ženskoj osobi.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

News Reporter
Advertisements