RAZBILA VRATA ZADRUGE! URLIKALA: “Đubrad jedna, dajte ugovor!” Nakon SVAĐE Zlata Đurković NAPUSTILA Zadrugu!?

Nastao haos!


Sinoć je u toku pregleda snimaka koji su obeležili predhodnu nedelju nastala žestoka rasprava između Zlate Đurković, Zorice Marković i Suzane Perović.

Naime, Zlata je ranije rekla Zorici Marković da je Suzana imala seks sa Mikijem Đuričićem, a onda je Perovićeva pokrenula priču o tome kako je Zlata gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću koji je izašao iz Zadruge.

Zbog ove konstatacije, Zlata se razbesnela kao nikada do sada, počela je da urla.

– Kako vas nije sramota, šta više to pričate, kako vas nije sramota – drala se Zlata na Milana Miloševića, a u njegovu odbranu su ustale Zorica Marković i Matora, koji su tvrdili da je Zlati ovo namestila Suzana.

– Žena te zakopala. Zlata je pričala za Suzanu da joj je pročitala iz očiju da je bila sa Mikije, onda ova besna pričala za nju i Tomovića, nemojte nas da mešate. Same ste sve zakuvale – vikala je Zorica.

Nakon toga je Zlata izletela napolje i počela da ruši inventar.

– Otvarajte kapiju, donesite mi ugovor đubrad jedna, odmah, rekla sam odmah – drala se na obezbeđenje koje je pokušavalo da je smiri, a ona ih je gurala.

Za to vreme Zorica je iznela izvesne tvrdnje o Đurkovićki dok je ona bila na kapiji.

– Ja sve vidim, ona ovde smešta, uspela je da se predstavi u drugom svetlu, a neki ljudi su joj poverovali. Krala je ovde, podmetala, svašta je radila – rekla je Zorica.

Celu situaciju pogledajte ovde.

News Reporter
Advertisements