“Razvodim se od tebe, budi sigurna” Ivan saznao sa Jeleninu PRELJUBU, pa presekao – ŽESTOK OKRŠAJ bračnog para Marinković

Međusobno su se čašćavali uvredama, a Ivan je izgoreo od besa što je govorila o njegovom problemu sa alokoholom umesto o njenom odnosu sa Urošem.


Noćas su zadrugari optužili Jelenu Marinković da je prevarila Ivana Marinkovića u zatvoru sa Urošem Rajačićem. Jelenina drugarica, Stefani Grujić, je otkrila šta joj se Marinkovićeva poverila, a onda je nastao haos za crnim stolom.

Tokom Jeleninog izlaganja, Ivan je više puta prekidao i nju je to iznerviralo. Prebacila mu je da je sabotira da iznese svoje mišljenje, a onda su se njih dvoje posvađali. Marinković joj je najavio da će se razvesti od nje.

– Ivane govoriš mi “ućuti” praviš me mutavom, kao da ne znam šta ja da kažem. Je l’ si normalan da mi se tako obraćaš? – rekla je Jelena.

– Ajde izvoli – rekao je Ivan.

– Ne daš ženi da progovori jer je rekla da je Stefani u pravu – rekao je Đedović.

– Jelena da li ovim što se priča, tebe Ivan supitava? – upitao je Darko.

– Ovo je razlog što se mi raspravljamo. Ne može sa mojih 36 godina da mi govori da sam u mašini i da sam ispala glupa.Ja imam dosta godine, meni niko ne govori šta ja da radim, ja sve znam. Ne može tako da mi se obraća, to je bezobrazluk i pokazuje koliko je labilan. Ne dozvoljava ljudima da kažu šta imaju. Ponaša se histerično, meni to smeta. Meni je bilo loše prošle godine kada je on konzumirao alkohol. Pn više ne konzumira često alkohol i može da popije u nekoj prilici. Nakon prošle žurke je imao bezveze postupke: Užasan je kad popije i rekla sam mu da neću ići na žurku ako planira da pije. Ne pije on mnogo ali vidii se, sada sam ga pustila da pije tokom žurke – rekla je Jelena.

– Jesi ti normalna, šta ti pričaš o alkoholu? – dodao je Ivan.

– Koliko si se putala žalila Stefani na Ivana? – upitao je Darko.

– Milion puta – dodala je Jelena.

– Ovo samo tebi mogu da smeste, ako je smešteno – rekao je Ivan.

– Nije smešteno. Malopre si se smejao – rekla je Jelena.

– Sad mi više nije smešno. Uroše znam da si nerzvozan zbog svega što kriješ, ali da li mogu da čujem nešto? – rekao je Ivan i tražio od Rajačića da bude tiši kako bi čuo Jelenino izlaganje.

– Ivane ne histeriši. On mi ne dozvoljava da razmišljam. Stefani sam se poveravala u smislu da kad se pogledamo preko stola i prevrnemo oči na Ivanove neke gluposti. On ima neke opsesije koje me opterećuju. Iritira me neko njegovo ponašanje – rekla je Jelena.

– Da li si upala kolotečinu i zasitila se tog odnosa? – pitao je Darko.

– Iskreno ne. Od momenta kada su nam prestali haosi, srećna sam što smo dobili mir – rekla je Jelena, onda je dao Ivan svoj sud.

– Pusti me da odgovaram, bićeš blam ako me prekidaš – rekao je Ivan.

– Ti si najveći blam koji histeriše ovde – rekla je Jelena.

– Je l tako, e razvodim se od tebe, budi sigurna – dodao je Ivan.

– Uh baš sam se uplašila – rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

News Reporter
Advertisements