Sandra Rešić zarežala na pitanje o Marku Đedoviću – sprijateljili su se u Zadruzi, a ovo je rekla nakon što je ušao u Elitu

Iskreno do koske.


Mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno je proslavila svoj 19. rođendan, a na slavlju je okupila brojna imena domaće estrade. Među gostima našla se i pevačica i bivša učesnica “Zadruge” Sandra Rešić.

Iako je Sandra bila veoma raspoložena kada je pristigla u šabački restoran u kojem je njena mlađa koleginica organizovala proslavu rođendana za 400 zvanica, kada su joj novinari postavili pitanje vezano za “Elitu”, iznervirala se.

Naime, kako je istakla, rijaliti je ne zanima, te ga u poslednje vreme i ne prati, zbog čega je donela odluku da ne komentariše ili prognozira bilo šta vezano za popularni TV format.

– Ne želim da komentarišem ništa, ne zanima me! Meni je jedini prijatelj Marko Đedović, naravno, i sa ostalima sam dobro, ali to je sve na “ćao-ćao”. Ne bih volela da prognoziram ništa, jer ne pratim, koga narod izglasa, neka pobedi – istakla je Rešićeva za domaće medije.

Podsećanja radi, Sandra je nedavno govorila o svojim iskustvima sa prijateljima, a kako je istakla, nakon što je izašla iz rijalitija, tek tada je shvatila ko su joj pravi prijatelji.

– Nisam ja imala lažne prijatelje pre toga, bar ne one koji su meni bili najbliži. Oni koji su mi bili najbliži i ostali su takvi. Imala sam dosta tih drugova i drugarica koje bi normalan svet zvao poznanicima, a ja sam ih zvala drugovima i drugaricama. Tako da možda tih nekih ljudi me je koštalo, zato što su oni smatrali u tom trenutku da su uspešniji od mene – rekla je ona iskreno.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements