Scene nakon Kijinog NAPUŠTANJA ZADRUGE! Luna budi Slobu, on STRESNO REAGUJE… dosad NEZAPAMĆENA ATMOSFERA (VIDEO)

Još uvek ima osećanja.


Kija i Sloba su bračni par, pa samim tim mora biti i malo razumevanja između njih, kada već ljubavi evidentno više nema… ili ima? Ma ne, realno nema. Dakle, Kija je imala probleme sa nogom, pa je morala napustiti “Zadrugu” za momenat i otići kod lekara, a kada se vratila Sloba je bio nežne duše, pa je otišao do nje i saslušao je. Ova situacija je puštena pred Lunom i ostalim ukućanima, a nakon snimka su usledile određene reakcije.

NAJVEĆA TAJNA IZ WC-A: Ona navlači šorc, on se UNOSI u kameru – a njen OTAC… Pa ovo je HAOS (VIDEO)

df

Pre svega je Kiji bilo simpatično što joj kosa izgleda plavo na snimku, a kada se pokrenula priča o Slobinoj brizi došlo se do zajedničkog zaključka kako je to bila najnormalnija stvar na svetu (ipak, ljudski je), a ovo mišljenje je i Kija delila. Iako je u jednom trenutku rekla da bi ga “narod osudio da nije tako reagovao”, pa samim tim i žacnula Slobodana, ipak je naravno potvrdila kako to nije bio razlog pažnje, već da je suprug bio istinski zabrinut za nju.

Inače, Luna ga je probudila da ode i vidi Kristinu, što je takođe Kockarova prokomentarisala rekavši da on ništa ne može bez Lune. Mada je i tu pecku povukla nakon razumevanja situacije.

ČESTITAMO! Kijin Andrija KONAČNO progovorio, ulazi u Zadrugu ili ne?! Podelio PRELEPE vesti!

https://www.dailymotion.com/video/x6h26ym

Jedna harmonična scena iz “Zadruge”. Eh, da je više takvih…

News Reporter
Advertisements