Sestre po suzama – i jedna i druga ABORTIRALE zbog istog čoveka: ono što je Maja rekla Aneli po povratku zapamtiće zauvek

“Elita” je danas isplakala reku suza zbog teškog poteza na koji se takmičarka odlučila, a pristigla je podrška od one žene od koje se nije očekivalo – njene suparnice.


21. jun biće datum kog će se Aneli Ahmić sećati zauvek. Nakon kratkotrajne sreće koja ih je obasjala nakon što su saznali da će postati roditelji, Marko Janjušević Janjuš i bosanskohercegovačka starleta nedugo posle prelepih vesti su raskinuli, a ona odlučila da ode na takozvano “čišćenje”.

Njeno mišljenje variralo je iz dana u dan. Premišljala se, razmišljala o budućnosti sa bivšim košarkašem, o maloj Nori koja je čeka napolju. I, konačno, nakon sinoćne posete ginekologu, bilo je definitivno da neće zadržati bebu.

Danas oko deset izjutra na jednoj prestoničkoj klinici obavila je zahvat zbog kog je bilo potrebno da bude zadržana na posmatranju nekoliko sati. U pratnji obezbeđenja, koje je pridržavalo, Aneli je oko tri popodne napustila lekarske prostorije i zaputila se u Šimanovce.

Aneli je odmah nakon dolaska u Belu kuću ipak odlučila da ode u kuću Odabranih, i tamo sabere svoje misli i sebe. Prizor je bio devastirajuć, Aneli je natekla od suza i bola.

– Muka mi je bilo, sinoć nisam ni spavala. Tamo sam počela da sanjam njega, kako je došao u bolnicu sa Zolom i kako je počeo da mi se smeje. Ja se ne sećam posle toga ništa. Sanjala sam Situ, Noru, brata, i kako Sita nije htela malu da mi dovede. Počela sam da se gušim pre anestezije. Užasan osećaj, tako me je sramota. Sramota me je od vas, od doktora. Sedim tamo raskrečena… – govorila je Aneli.

– Je l’ te pitao kako si kad si kretala? – pitao je Đedović.

– Ne, nisam ga ni videla. Mene je sramota čak i njegove sramote – dodala je Ahmićeva, a onda počela da plače.

Nedugo nakon razgovora sa Markom Đedovićem, u prostorije Odabranih ušao je i on – Marko. Njih dvoje su zajedno plakali, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

– Nemoj da mi prilaziš – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitao je on, a Aneli je samo plakala.

– Imam svašta da te pitam – dodao je Janjuš kroz suze.

Maja prišla Aneli nakon abortusa

Ono što je iznenadilo mnoge jeste poseta Maje Marinković emotivno i psihički ranjenoj Ahmićevoj. Ona je, publika pretpostavlja, najbolje mogla da razume starletu u ovim bolnim momentima, pošto je i sama kroz isto prošla sa istim čovekom.

– Je l’ ti teško? – pitala je Maja.

– Biće bolje – odgovorila je Aneli.

– Polako, odmori sad. Morala sam da dođem… Tako će ti biti par dana, a onda će ti biti lakše. Lezi, naspavaj se, biće ti bolje – govorila je Marinkovićeva.

– Hvala ti – dodala je Aneli.

– Nema na čemu, ovo je stvaro iskreno – poručila je Maja.

I Marinkovićeva abortirala Janjuševo dete

Podsetimo, tokom leta 2021. godine pokrenuta je polemika o trudnoći Marinkovićeve, a njena dobra drugarica Stanija Dobrojević tada je otklonila sve sumnje.

Stanija je prva potvrdila da je Maja zaista bila u drugom stanju sa Janjušem i da mu je slala poruke sa željom da se vide i dogovore oko bebe, ali Janjuš nije želeo da je vidi, kako je sinoć kazao, ni sam nije verovao da je trudna.

– To je njihova privatna stvar, ja sam to saznala pred ulazak ovde, kada je već sve završeno… Desilo se to da je posle Zadruge, letos ona stvarno bila trudna. Znam da je radila sve da dođe do njega, a on nije želeo da joj se javi na telefon, išao je da se slika sa Anom… Htela je da vidi šta će, a on joj je samo poslao novac za abortus – rekla je Stanija.

Istu priču ispričao je i Filip Car, on je otkrio da je znao da je Maja abortirala Janjuševo dete, dok je Milan Milošević kazao da ima i dokaze sa klinike da je bila u drugom stanju.

U periodu kada se Janjuš intenzivno družio i slikao sa Anom Korać, Maja nije mogla da dođe do njega i odlučila je da prekine trudnoću.

– Ja nisam bio siguran ni u šta… Ja sam rekao: “Ako si ti trudna, rodi, ja ću sve da snosim, ali ja i ti nećemo da živimo zajedno” – rekao je Janjuš, aludirajući na priče od ranije.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements