“SILOVANA!” Ogromna grozota, preneli SVI MEDIJI! Podrška zadrugarki Luni Đogaj stiže sa svih strana (VIDEO)

Strašno.


Svi znamo kakve se sve stvari pišu o Luni Đogaj i Slobodanu Radanoviću po novinama i portalima, kakav medijski linč ponekad prolaze mladi ljubavnici, ali za sada nije tome posvećena velika pažnja sa njihove strane. Ipak, Milan Milošević je izjavio kako se Luni ne prenosi sve najgore što se piše o njoj.

s

Na ove njegove reči se osvrnula novinarka u studiju i pitala ga da ih ponovi i objasni, što je on i uradio. Ovo je poslužilo kao okidač Đogajevoj koja je počela priču kako joj još od 13. godine mediji ne daju mira.

– O meni su već sa 13 godina pisali da sam silovana, da se drogiram i ne znam ni ja šta. Morala sam rano da se pomirim sa tim da sam dete poznatih roditelja i da će o meni da se pišu takve stvari, ali mene to ne zanima, radiću šta god hoću s kim god ja hoću – oštra je bila Luna uz još nekoliko inspirativnih rečenica, a podržali su je svi ukućani. Realno, zašto i ne bi, nakon svih grozota koje su prenosili svi mediji o njoj tokom ovih godina, moglo bi se reći da zaslužuje barem malo mira.

Da li je zaista pošteno tretiranje Lune i Slobe u srpskim novinama? Recite nam u komentarima.

News Reporter
Advertisements