SLOMLJENA ZBOG UROŠA – Jelena Ilić pokazala da joj je stalo, a Ivan Marinković u AGONIJI, lije suze krokodilske

Afera koja je poremetila njihovu bračnu zajednicu dodatno se komplikuje pre same večeri finala.


Bračna drama između Ivana Marinković i njegove supruge Jelene Ilić se nastavlja u “Eliti”. Večeras je finale, a kako će se njihovi životi odvijati po povratku kući i svakodnevnom životu, ostaje pitanje. Podsetimo, Jelena Ilić bila je neverna Marinkoviću i prevarila ga je sa Urošem Rajačićem.

Na društvenim mrežama dosta se polemiše o tome da je ovo njihova karta za finale i da je par zapravo sve osmislio radi boljeg plasmana na kraju. Međutim, sve to još uvek nije potvrđeno.

U međuvremenu je situacia među njima prilično turbulentna. Nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik i da izbglade situaciju. Marinković je u par navrata pretio Jeleni da ne može da uđe u stan u kojem su do sada živeli, ali njoj to kao da nije bitno.

Sinoć je Marinković što bi se narodski reklo utapao tugu u alkoholu. Pio je zajedno sa Jovanom Tomašević Matrorom, a atmosferu su dodatno zagrejali tužnim, narodnim ljubavnim pesmama. U jednom trenutku Matora je pokušala da pokrene temu oko odnosa sa Jelenom Ilić, međutim Marinković nije želeo ni da čuje.

Bio je vidno pod uticajem alkohola, pa mu se raspoloženje kretalo iz jedne u drugu krajnost. Jednog trenutka je plakao, a već sledećeg pevao i tako u krug.

Sa druge strane Jelena je bila u kući i čini se nije dobro podnela vest o izbacivanju Uroša Rajičića.

Sedela je sama u pušionici, cigarete nije gasila i delovala je prilično zabrinuto zbog cele situacije.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements