ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Miljana Kulić UPLAŠENA za NJENO zdravlje – Otkrila ŠOKANTNE DETALJE koje NIKO nije znao!

Horor!


Miljana Kulić uplašena je za zdravlje pevačice Bebi Dol jer je videla kako urinira u krevetu.

Ona je otvorila dušu Ognjenu Amidžiću kome je ispričala sve detalje vezane za za pop pevačicu koja se zadrugarima pridružila pre izvesnog vremena.

TO, MIKSI! Kulićeva SKINULA GAĆICE, sevnula SKROZ gola zadnjica! (FOTO, VIDEO)

Miljana Kulić

Starleta je priznala da se Bebi nešto vrlo čudno dešava i da se ponaša kao da je svaki dan omamljena najačim dozama antidepresiva.

– Ustaje u 5 ujutru sa sve šljokicama na licu, kao da je krenula u cirkus. I onda šeta tamo ovamo. Onda počne da priča sama sa sobom. Definitivno nešto nije u redu sa njom. Ne dopada mi se to što je Milan prozvao da smrdi na urin, ne smrdi žena, miriše na parfem. Možda joj krevet smrdi jer se upiškila zbog silnih lekova koje pije, ali to nije stvar za ismejavanje, svakome može da se desi da se upiški u krevet. Ona ne može da kontroliše to i meni je nje jako žao. Ona pije jake lekove i mislim da ih meša sa alkoholom ponekad, i zbog toga izgleda tako sluđeno – rekla je Miljana plačnim glasom i dodala:

Bebi Dol

– Osuđujem svakoga ko Bebi prozove zbog njenog stanja. I ja sam uzimala antidepresive, pa sam u onom rijalitiju bila kao zombi- Bila sam tu a kao da nisam. Nisam znala gde se nalazim mesec dana. Kada sam izašla iz rijalitija, prestala sam da koristim lekove i sada sam odlično. Bebi treba pomoć i ruka spasa jer ovo kako ona sada izgleda neće izaći na dobro.

News Reporter
Advertisements