Sprema tužbu, uzeće im SVE PARE: Bojana Pavlović besna na porodicu Šparavalo – Možemo samo NA SUDU da se vidimo

Nije štedela reči, javno ih urnisala nakon svega što se dogodilo.


Nakon napuštanja “Elite”, Bojana Pavlović je progovorila o odnosu sa Anđelom Šparavalo.

Ona je ovom prilikom otkrila da je tužila Anđeline roditelje.

– Iznenadila sam se, ali sam znala da će biti tu i da će biti neki haos, kao što je i bio – rekla je Bojana, pa dodala:

– Ja sam i unutra stala iza nje. Biće ona kod mene od sada i nastavićemo našu vezu. Anđela je radila neke stvari koje nisu za pohvalu. Svašta je tu bilo, ja nisam verovala u njenu ljubav, ne verujem ni sada, mora da se dokaže – rekla je Bojana, a onda je prokomentarisala i porodicu Šparavalo.

– Sa njenom porodicom možemo samo na sudu da se vidimo. Naš odnos nikada nije zavisio od njene porodice. To su neki odnosi bolesni, poremećeni i monstruozni. Oni su govorili kako sam ja ovakva i onakva, a ja sam stala uz njihovo dete kada niko nije i branila je, a tek ću da vidim šta i kako. Spremiću im takvu tužbu, da ću im uzeti sve pare, koje ću kasnije dati u humanitarne svrhe.

Podsetimo, rijaliti format “Elita” počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg.

Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle punih deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, došla je i noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje – superfinale.

Veliko superfinale počelo je 13. jul, u 21 čas, kada je izabran pobednik “Elite”, a ta titula pripala je onome koji osvoji najveći broj glasova publike, što je u ovom slučaju Anita Stanojlović.

Deset meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija “Elite”, koji su nam svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom; svakodnevno ostavljali bez reči, a za samo nekoliko sati saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma Televizije “Pink” i ovog rijalitija.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements