Stanislav je NIJE ZABORAVIO? Krofak nazvao Mionu Jovanović SVOJOM, neprijatna tišina probila zidove “Elite”

Konstantne trzavice u vezi Maje Marinković i nekadašnjeg MMA borca izgleda ga teraju da razmišla o prošlosti.


Marinkovićeva i bivši dečko Mione Jovanović obećavali su da će biti par kakav se do sada nije video u Šimanovcima, ali u poslednje vreme poprimaju sve loše osobine svake veze koja se desila u rijalitiju.

Stanislav Krofak je razgovarao sa Lepim Mićom i Lukom Majčicom o njegovoj vezi sa Majom Marinković.

– Meni je u odnosu lepo, ali ja ne želim da menjam svoj stil života, ne želim da bude u odnosu u kojem ću patiti. Ne želim da gubim stvari, neće meni žensko upravljati životom – govorio je Stanislav.

– Polako nemoj žuriti – govorio je Mića.

– Ja kada sam video da Mioni nije lepo, ja sam joj dao vetar u leđa da uđe ovde, ali moja Miona je uživala, ona nije blejala sa mojim roditeljima, nije se družila sa mojom ćerkom, ja živim sam i to mi je odgovaralo – dodao je Stanislav.

– Nemoj žuriti, od jedne si se razveo, drugu si doveo, a sada kada je otišla ova, treba treću da dovedeš, polako ne treba ti to – dodao je Mića.

– Meni ako neko ne paše, to je kraj – dodao je Stanislav.

– Moja Sneža je prvi put ušla u moju kuću posle tri godine veze – dodao je Mića.

– Moj stari je video da ja kada sam bio sam, pre Mione, izlazio sam, trošio pare, a kada sam bio sa Mionom bio sam miran i bio sam doma. i zato ja njih razumem, ali moraju da znaju ja ću biti sa kim ja žellim ili neću biti ni sa kim – dodao je Stanislav.

– Ja sam moju majku obradovao kada sam doveo Snežu, želim da tako mene moja Sara obraduje – rekao je Mića.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements