Terza će plakati kada sazna – Milica Vučković objavila da je sa ovom rijaliti zvezdom, spremna osveta

Dobila neočekivanu podršku te se našla kod nje.


Milica Veličković, koja je trenutno u drugom stanju, našla se u nezavidnoj situaciji nakon što ju je Bora Terzić ostavio i započeo vezu sa Sofijom Janićijević tokom svog učešća u rijalitiju. Ovaj postupak izazvao je buru reakcija u javnosti, a mnogi gledaoci i bivši rijaliti učesnici stali su na Miličinu stranu. Jedna od njih je i Maja Marinković, poznata starleta i jedna od najvećih rijaliti zvezda, koja je jasno izrazila svoju podršku trudnici.

Njih dve su se nedavno srele u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković, gde su imale priliku da odgovore na brojna pitanja koja zanimaju javnost. Milica, koju prati veliki talas podrške, dobija sve više simpatija naroda, a Terzić će sigurno “pozeleniti” i osetiti pritisak kada bude video koliko je ljudi uz nju u ovom teškom periodu.

“Smatram da će moji odgovori najveću pažnju da izazovu kod publike” – rekla je Milica.

“S obrzirom šta se sve izdešavalo i šta se sve dešava, definitivno se slažem sa Milicom. Uz nju sam” – rekla je Maja Marinković koja je prepustilacentar pažnje svojoj cimerki iz prethdone sezone.

Milica definitivno uživa u svojih 5 minuta slave iako bi ona možda volela da je povod daleko srećniji. U svakom slučaju je podelila ovu najavu na Instagramu.

Milica je potom podelila Milicu Pavlović kako peva stihove svoje pesme “Lav” u kojima se očigledno pronašla:

“Ja digla sam ti cenu, kretenu, obezbedila te zauvek. Ja ispala sam frajer u svemu. Ja ispala sam čovek”

“Ne radim ja to zbog prevare”

Milica je nedavno ispričala da li će u rodni list da upiše ime Terze kao oca ili će ostaviti N. N. lice.

– Zeznuće ga ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. Sad je “imaginarno”, nemam ni ja osećaj, govore mi:”Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš”, e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao – govorila je Milica i otkrila zbog čega će upisati da je otac deteta NN lice.

– Ne radim ja to zbog prevare ili tako nečega, nego ja ne vidim trunku njegove brige za dete. Deluje kao da smo se zabavljali, da ja nisam trudna i da je on u fazonu:”Pa dobro, ja sam ostavio devojku, našao sam novu, šta sad” – rekla je ona za Pink.rs

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements