Terza na ivici nerava, cimeri ga drže da ne napravi pakao – Na pomen trudne Milice koju je prevario, on povileneo

Haos ne prestaje.


Aneli Ahmić i Borislav Terzić Terza nastavili su sukob i nakon emisije “Gledanje snimaka”, a njihova netrpeljivost dostigla je vrhunac u kuhinji.

Situacija je eskalirala kada su počeli međusobno da se prozivaju, ne birajući reči, a napetost je kulminirala glasnim raspravama koje su se čule po celoj kući. Čini se da su kuhinjski poslovi samo dodatno rasplamsali već postojeći sukob između njih.

– Nije mi jasno da li je ljubav po mišljenju pojedinaca ovde to da se neko poštuje i ceni, kao Sofija i ja, ili da se je*u majke. Mislim da su većinski ovde devojke sujetne, jedna od njih je Aneli – kazao je Terza.

– Ja sam rekla da je ku*varluk to što je Terza ostavio trudnu Milicu, a Sofija je znala da ti čekaš dete. Po mom mišljenju, zasluga je obostrana – kazala je Aneli.

– Ljubomorna si na Sofiju. Ona je misica Elite, a to ti smeta – kazao je Terza.

– Nećeš mi stati na put da komentarišem Sofiju i tebe, zapamti to – dodala je Aneli.

– Seljanko jedna, ti si našlča nekom ovde da sudiš, a je*ala si se na dan praznika, a rekla si da nećeš. Zahvali se Staniji jer si prošle godine bila žrtva – kazao je Terza.

– Ne znam zbog čega je Aneli sad ovde njemu kriva kad je rekla sve kako jeste. Terza je pričao sve najlepše o Milici, a onda…

– Mene boli ku*ac za svačije mišljenje – kazao je Terza.

– I za Miličino Mišljenje? – upitala je Miljana.

– Ukoliko podržava osobe poput Aneli i tebe…strašno. Govorile ste jedna drugoj svašta, a sad ste se ujedinile – kazao je Terza.

-I sestre se svađaj, pa se mire, a ti si nečovek, to je trajno – rekla je Miljana.

– Katastrofa ste. Aneli, a ti bolje nemoj sa mnom da se vađaš. Možda je meni Mateja rekao da te je je*ao – rekao je Terza.

– Pokazao si ko si i šta si – istakla je Aneli.

– Trudna žena ti gleda kako j*beš brutalno. Ono nije s*ks, ono je j*bačina – govorila je Aneli.

– Ja nemam ženu – poručio je Terza.

News Reporter
Advertisements