TRUDNOJ Aneli neće biti lako nakon izlaska iz “Elite” – zbog Janjuševe i njene bebe sledi razdor u porodici Ahmić?

Milionski auditorijum rijaliti šou-programa “Elita” ostao je zabezeknut tokom emisije “Pretres nedelje” kada je uživo saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju. Vest o njenoj trudnoći šokirala je i gledaoce i Marka Janjuševića Janjuša, koji je otac deteta.


Bivši košarkaš bio je vidno uznemiren tokom otkrivanja trudnoće, nesvestan šta ga je snašlo.

Većini je promaklo priznanje Aneli da je neposredno pre testa prokrvarila.

“Ja nisam svesna… Popila sam tu tabletu. Sinoć posle haosa, tako u ekonomskom dvorištu sedim i prokrvarim! Odem u toalet i vidim krv… Pozvala sam Anitu da joj kažem: ‘Anita, dobila sam’, pozvala sam i Slađu jer smo pričale o tome. I dobijem menstruaciju! Posle te tablete, ne znam kako to sada ide,” zamuckivala je Aneli tokom razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem. Milan je procenio da je trudna već dva meseca.

Iako su Aneli i Janjuš odlučili da zadrže dete, porodica Ahmić nije srećna zbog svega što se dogodilo. Anelina sestra Sita poručila je da ne veruje u vezu Janjuša i Aneli, jasno stavljajući do znanja da joj se ne dopada činjenica da njena sestra čeka Markovo dete:

– Ne verujem u opstanak te veze i tu mi se ništa ne sviđa – poručila je Sita za Pink.rs.

Ni Anelina majka Jasmina nije srećna zbog prinove

Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno se našla u stanju očaja nakon što je saznala za Anelinu trudnoću. Domaći mediji prenose da je njena majka Jasmina izrazila veliku ljutnju i razočaranje zbog ovog događaja, smatrajući ga velikom sramotom za porodicu. U vesti koja je dospela u javnost, Jasmina je jasno stavila do znanja da je zbog Aneline trudnoće spremna da se odrekne ćerke, navodeći da Aneli neće imati gde da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

– Ma kakvi, niti bi on hteo. Ne dao Bog. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.

– Kada nema gde – napisali su joj.

– Da – kratko je poručila Jasmina.

Jasmina ranije otkrila da li bi volela da Aneli Ahmić bude trudna

Majka Aneli Ahmić, oglasila se nakon sinoćnjeg hipotetičkog pitanja upućeno Marku Janjuševiću Janjušu o potencijalnoj trudnoći njegove bivše izabranice.

Kad sve saznamo da li je trudna ili nije, reći ću vam. Do tada se neću oglašavati. Ja sam uvek brutalna ali za sada nemam komentara – rekla je Jasmina ranije za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements